Coffe Shop | Ljubljana Šiška | Supernova

Coffe Shop je kavarna in slaščičarna s pestrim naborom toplih napitkov in pijače v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška. Privoščite si minutko zase in naročite kavo, kakav, čaj, sok, limonado in se posladkajte s kepico sladoleda ali kakšnim od svežih pekarskih izdelkov!

Coffe Shop

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Za vse vrste sladkosnedov

Imate rajši sadne ali čokoladne torte? Vam je bolj pri srcu hrustljava pita ali pa prisegate na piškote in drobno pecivo? Slaščičarna v Coffe Shopu v Supernovi Ljubljana Šiška ima tako široko ponudbo kot le redkokatera druga! Ponuja več deset različnih vrst tort, presne torte, pite raznih okusov, vsak dan sveže pečen jabolčni in borovničev zavitek, palačinke, belgijske vaflje, sladoled in številne druge slaščice - kremne rezine, tiramisu, profiterole, mafine, rogljičke, piškote, drobno pecivo in še in še in še. V kavarni in slaščičarni Coffe Shop se vsakemu pocedijo sline!

Sladoled je najboljša izbira za poletno ohladitev

Poletnih dni brez sladoleda si sploh ne znamo več predstavljati! Sladoled, ki ga izdelujejo v Coffe Shopu, bo v toplejših poletnih mesecih kot nalašč za poletno ohladitev. Narejen iz kakovostnih sestavin bo fantastičen dodatek jutranji ali pa popoldanski kavici! Privoščite si domač sladoled v prijetnem ambientu Coffe Shopa v Supernovi Ljubljana Šiška.

Ste že poskusili najboljši potico?

Sezonske sladice so na voljo v Coffe Shopu celo leto. Poleti nas osvežijo, pozimi pa dišijo sladice, ki vas bodo pogrele pri srcu. Predvsem v jesenskem in zimskem času so v ponudbi kavarne in slaščičarne Coffe Shop redno tudi krofi, flancati in, po besedah kupcev, najboljša potica na svetu. Posladkajte se s sladkim pecivom in skupaj s prijatelji uživajte v nabiranju »družabnih kalorij«!

Od presnih tort do rogljičkov

Dnevno pečene pekarske in slastne slaščičarske izdelke dobite v kavarni in slaščičarni Coffe Shop. Slaščice vam zapakirajo tudi za na pot!

Bi mogoče razveselili svoje otroke s čokoladnimi bomboni? Ali pa svojim ljubljenim radi podarili sladko presenečenje? V ponudbi Coffe Shopa se vedno najdejo vpadljivi in zanimivi sladki izdelki, ki s svojo privlačno obliko pritegnejo predvsem najmlajše. Popularni »cake pops-i« oziroma mini tortice na palčkah so enkratno sladko darilo za mlajše in mlade po duši! Vse izdelke iz ponudbe pa je mogoče kupiti in odnesti tudi s seboj domov.