PEPCO | Ljubljana Šiška | Supernova

PEPCO trgovine vsak mesec obišče več kot 6 milijonov strank, ki kupujejo oblačila za vso družino in gospodinjske izdelke po najnižjih cenah. Vrednote podjetja so napredek, sodelovanje, iskrenost, spoštovanje in navdušenje.

PEPCO

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

V trgovini PEPCO boste našli vse za vaš dom in za vas po najnižjih cenah

Trgovina PEPCO v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška ponuja vse kar potrebujete za vaše gospodinjstvo in vse družinske člane, tudi štirinožne. V široki ponudbi izdelkov boste našli oblačila za vse generacije, opremo za dom ter razne sezonske izdelke za okrasitev vašega doma v duhu aktualnih praznikov. Ne manjkajo niti izdelki za vrt, posode in cvetlični lončki za balkon in teraso. Na voljo so različne igrače za mlajše in starejše otroke ter številne zabavne ideje za preživljanje časa skupaj z družino. Tudi ponudba za štiri tačke zajema pester izbor igrač, dodatkov in drugih izdelkov za pse in mačke.

V PEPCU svojim kupcem ponujajo tudi različne storitve, ki dopolnjujejo nakupovalno izkušnjo in jim tako zagotavljajo zadovoljstvo. V vsaki trgovini PEPCO je nameščen zbiralnik za rabljene baterije, ki jih kasneje dostavijo specializiranim podjetjem, zadolženim za njihovo recikliranje in varno odstranjevanje. Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko v roku 30 dni zamenjate ali pa v sklopu jamstva dobite vrnjen denar za polno ceno. PEPCO je zagotovljeno najboljša in najugodnejša izbira.

PEPCO ponuja izdelke za dom in družino

PEPCO je evropska veriga diskontnih trgovin z oblačili za vso družino in gospodinjskimi izdelki po najnižjih cenah ter najbolj priljubljen ponudnik otroških oblačil in vodilni ponudnik dekorativnih izdelkov. Evropska veriga PEPCO zaposluje več kot 16.000 ljudi, od tega kar 500 na sedežu podjetja v Poznanju in 500 v distribucijskem središču. PEPCOV cilj je zgraditi podjetje na trajnosten način z osredotočanjem na več pomembnih področij razvoja, in sicer na zaposlene, kupce, dobavno verigo in podporno infrastrukturo.

V PEPCU se zavedajo vpliva lastnega razvoja tudi na naravno in družbeno okolje. Glede na to si prizadevajo, da v vseh izvedenih aktivnostih dosegajo določena pričakovanja in izpolnjujejo najvišje standarde poslovanja - dolgoročna kakovost izdelkov, storitve za stranke, odnos zaposlenih in pozitivna družbena odgovornost. Stremijo k izboljšanju kakovosti življenja tako zaposlenih, kot strank in lokalnih skupnosti, ter uvajajo spremembe in nove prakse v korist sedanjih in prihodnjih generacij.