IPD Fashion Store | Ljubljana Šiška | Supernova

IPD fashion store ponuja modna oblačila, ki jih odlikujejo italijanska prvovrstnost, stil in tradicija, ti pa so zajeti v filozofijo blagovnih znamk Imperial, Please in Dixie.

IPD Fashion Store

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Klasika s pridihom modernosti

Modna oblačila, ki jih odlikuje italijanska prvovrstnost, stil in tradicija predstavljajo blagovne znamke Imperial, Please in Dixie, ki jih v Sloveniji lahko najdemo kar združene v ponudbi trgovine IPD fashion store v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška. Predstavnicam nežnejšega spola nudi izbrane kose za vsako priložnost. Ženska oblačila, ki so oblikovana in proizvedena izključno v Italiji, dopolnjujejo še unikatni modni dodatki, obutev in nakit, ki bodo vsako modno opravo izpolnile do potankosti.

Butiki z oblačili priznanih blagovnih znamk Imperial, Please in Dixie, se nahajajo v vseh modnih prestolnicah, od nedavnega pa tudi v slovenskem IPD fashion store. V izbrani ponudbi bo lahko vsaka dama, ki sledi modnim smernicam, našla nekaj zase, kajti poleg inovativnih kreacij, so na prodajalnih policah poslovalnice IPD Fashion Store na voljo tudi klasični kosi s pridihom modernosti. Brezčasni kroji v kombinaciji s prefinjenimi detajli predstavljajo odlično izbiro za mlade samozavestne ženske, ki bodo spremenile povprečno garderobo v sanjsko kombinacijo profesionalnih oblačil.

Zato ne odlašajte. Obiščite poslovalnico IPD Fashion v Supernovi Ljubljana Šiška in si še danes izberite novo obleko, ki vam jo bo zavidala vsaka modna navdušenka!

Italijanska prefinjenost in trendovski dizajni tudi v Sloveniji

Znamka Imperial je nastala leta 1978, ko je italijanski podjetnik Adriano Aere skupaj z ženo Emilio Giberti zasnoval koncept proizvodnega procesa imenovanega fast fashion, ki najnovejše trende modnega sveta na hiter način prenaša v trgovine, kjer so dostopni vsem kupcem. Zaradi nenehnega spremljanja trendov, ki jih znamka približuje kupcem, je le-ta priljubljena predvsem med metropolitanskimi ženskami s prefinjenim stilom, ki izražajo svoj izbran modni okus s pomočjo Imperialovih modelov, materialov in potiskov.

Leta 1993 je Adriano Aere želel osvežiti modno ponudbo in tako pričel širiti svoj modni imperij z znamko Please, ki na igriv način kombinira glamur s sproščenostjo. Tudi tu je sledil viziji vrhunskega oblikovanja in ugodnih cen. V ospredje pa je postavil denim, ki oblikovalcem služi kot neizčrpen vir inspiracije. Bolonjska skupina Imperial S.p.A. je po 36 letih pridružila še firenško modno znamko Dixie, poznano po svojih retro kolekcijah, ki jih zaradi izjemne kakovosti in pozornosti do detajlov nosijo tudi najbolj zahtevne modne navdušenke.