s.Oliver BLACK LABEL | Ljubljana Šiška | Supernova

s.Oliver je veliko več kot samo modna znamka, saj s svojimi izdelki sooblikuje način življenja celotne družine. s.Oliver je moda za vsakogar, oblačila za vsak dan in za vse priložnosti.

s.Oliver BLACK LABEL

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Klasična eleganca za ženske in moške v s.Oliver BLACK LABEL

V poslovalnici s.Oliver BLACK LABEL v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška boste vedno deležni osebnega svetovanja s strani prodajnih svetovalcev, ki vam bodo pomagali najti primerna oblačila glede na vaše želje, za katerokoli posebno priložnost jih boste potrebovali. Poleg tega, pa so v prodajni ponudbi na voljo tudi modni dodatki, kot so torbice, čevlji, šali, kape, rokavice, dežniki, kravate in nogavice. 

Če iščete popolno obleko za naslednje družinsko praznovanje ali prihajajoče poslovno srečanje, boste z oblačili s.Oliver BLACK LABEL zagotovo pustili popoln vtis. Ženske, ki prisegajo na klasično eleganco bodo lahko izbirale med dvodelnimi kostimi, bluzami, suknjiči, elegantnimi hlačami, večernimi oblekami in prefinjenimi plašči, moški pa lahko izbirajo med poslovnimi oblekami, na voljo so tudi modeli s podaljšanimi rokavi in hlačnicami ter elegantnimi jaknami in plašči.

Dopolnite svoj slog s ponudbo iz trgovine s.Oliver

s.Oliver, z uradnim nazivom s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG, je nemško modno podjetje s sedežem v Rottendorfu, ki po vsem svetu prodaja oblačila, čevlje, dodatke, nakit, dišave in očala. Podjetje ima trenutno skupaj 173 trgovin, v sodelovanju s partnerskimi podjetji pa vodi 400 trgovin. Danes s.Oliver najdemo v več kot 30 državah po vsem svetu. Nekoč drobna prodajalna je prerasla v eno izmed 20 največjih evropskih modnih podjetij. s.Oliver je leta 2009 praznoval 40-letnico podjetja.

Blagovna znamka s.Oliver BLACK LABEL zajema široko paleto mode za poslovne ali posebne priložnosti, saj elegantno kombinira luksuzne tkanine in klasične, elegantne linije z udobjem, ki je zaščitni znak znamke s.Oliver. Poudarek je predvsem na prefinjenih barvnih kombinacijah, kjer so nevtralni odtenki okusno kombinirani z naglasnimi barvami. s.Oliver BLACK LABEL ponuja visoko kakovostno sodobno modo, a ostaja dostopna in nezapletena.

Ali potrebujete elegantna oblačila za delo ali za posebne priložnosti?

 s.Oliver BLACK LABEL je vedno prava izbira. Tu boste našli popoln videz, ustvarjen iz visokokakovostnih tkanin - videz, ki ga je enostavno kombinirati. Pester izbor čevljev in modnih dodatkov pa dopolnjuje izbrano ponudbo prefinjenih oblačil, zato boste lahko svoj celoten modni slog izbrali na enem mestu.