Intersport | Ljubljana Šiška | Supernova

Prava izbira modnih oblačil vrhunskih blagovnih znamk in športna oprema za vse športne navdušence.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Popusti
Športne zvezde
INTERSPORT: Preverite popuste v majskem letaku
Velja do: 9. junij 2024

Prelistajte majski letak in odkrijte ugodnosti!

Čaka vas široka ponudba za kampiranje, plažo, pohodništvo, tek, prosti čas in ostale športe.

Odkrijte nove Športne zvezde po akcijskih cenah, super cene ekskluzivnih izdelkov in vedno ugodne izdelke z oznako Splača se.

Izdelke, naročene na spletu, lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Akcija Športne zvezde velja do 9. 6. 2024.

Prelistajte letak >

Intersport bo v vas zagotovo prebudil športni duh

Široka izbira in kakovostna ponudba najrazličnejše športne opreme za vsakega športnika in rekreativca je na voljo v poslovalnici Intersport, ki se nahaja v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška. 

V Intersportu bo vsak kupec imel možnost opraviti video analizo stopal na novi, napredni napravi za meritev stopal SafeSize. Naprava je zasnovana tako, da s pomočjo analize pomaga določiti idealen športni copat za vas. S takšno celovito in kakovostno storitvijo Intersport ponuja svojim kupcem največjo vrednost za njihov nakup, saj s tem zagotavlja, da bo športni copat primeren za vas, glede na vaše interese in vašo mero.

V Intersportu je na voljo outlet ponudba po znižanih cenah s popusti celo do 50%. Glavni cilj je motivacija mladih in starih kupcev za aktiven življenjski slog in še večji užitek pri ukvarjanju s športom. Pripadniki vseh generacij lahko izbirajo med trenirkami in športnimi majicami, supergami in drugo športno obutvijo ter športnimi torbami, nahrbtniki, klobuki in rokavicami priznanih proizvajalcev športne opreme kot soznamke Nike, Adidas, Under Armour, PUMA, Converse, Salomon, Merrell, Dunlop, Head, Joma in Kettler.

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem.