Intersport | Ljubljana Šiška | Supernova

Prava izbira modnih oblačil vrhunskih blagovnih znamk in športna oprema za vse športne navdušence.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Popusti
-25%
Intersport HIT akcija
Velja do: 31. maj 2022

Majska INTERSPORT HIT AKCIJA za uživanje v naravi je tu. Od 10. 05. do 31. 05. 2022 smo v centru Supernova cene izbranih oblačil, obutve in opreme po rednih cenah znižali za 20%, 25% in 30%. Udobno jih lahko kupite v prodajalni in na spletu. Popusti se ne seštevajo z drugimi akcijami in se obračunajo na blagajni. Celotno HIT ponudbo si lahko ogledate v spletni prodajalni www.intersport.si. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi. Akcija velja za izdelke v zalogi prodajaln.

Intersport bo v vas zagotovo prebudil športni duh

Široka izbira in kakovostna ponudba najrazličnejše športne opreme za vsakega športnika in rekreativca je na voljo v poslovalnici Intersport, ki se nahaja v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška. 

V Intersportu bo vsak kupec imel možnost opraviti video analizo stopal na novi, napredni napravi za meritev stopal SafeSize. Naprava je zasnovana tako, da s pomočjo analize pomaga določiti idealen športni copat za vas. S takšno celovito in kakovostno storitvijo Intersport ponuja svojim kupcem največjo vrednost za njihov nakup, saj s tem zagotavlja, da bo športni copat primeren za vas, glede na vaše interese in vašo mero.

V Intersportu je na voljo outlet ponudba po znižanih cenah s popusti celo do 50%. Glavni cilj je motivacija mladih in starih kupcev za aktiven življenjski slog in še večji užitek pri ukvarjanju s športom. Pripadniki vseh generacij lahko izbirajo med trenirkami in športnimi majicami, supergami in drugo športno obutvijo ter športnimi torbami, nahrbtniki, klobuki in rokavicami priznanih proizvajalcev športne opreme kot soznamke Nike, Adidas, Under Armour, PUMA, Converse, Salomon, Merrell, Dunlop, Head, Joma in Kettler.

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem.