Nomago Bikes | Ljubljana Šiška | Supernova

Udobno prikolesari v Supernovo na električnem kolesu. Postaja za izposojo in parkiranje e-koles Nomago Bikes je sedaj na voljo tudi pred Supernovo Ljubljana Šiška.

Nomago Bikes

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Z električnim kolesom v Supernovo

Ne marate javnega prevoza? V Supernovo Ljubljana Šiška se lahko sedaj pripeljete tudi na električnem kolesu. Izposodite si e-kolo Nomago Bikes na katerikoli postaji v Ljubljani in se v popolnem udobju pripeljite vse do vhoda v nakupovalni center. Na novi postaji Nomago Bikes lahko enostavno vrnete izposojeno kolo in se brez skrbi podate v nakupe ter si po vseh opravkih kolo ponovno izposodite in varno odkolesarite domov.

Za uporabo e-koles Nomago Bikes morate naložiti mobilno aplikacijo nextbike (Google Play, App Store) in ustvariti uporabniški račun. Izposoja koles je izjemno preprosta in ugodna. Navodila so na voljo na sami postaji, kot tudi v aplikaciji.

Uživajte v brezskrbni vožnji z Nomago Bikes. Pri tem seveda vedno upoštevajte prometne predpise in poskrbite za varnost vseh udeleženih v prometu.

Nomago Bikes olajša pot po mestu

Nomago Bikes je storitev souporabe električnih koles, ki je v Sloveniji prisotna že v 17 občinah. Sistem je del globalne mreže nextbike, ki je razvejan po celotni Evropi (Nemčija, Avstrija, Češka, Poljska, Hrvaška, …). Uporabniki lahko z istim uporabniškim računom uporabljajo kolesa v vseh vključenih sistemih. Z isto aplikacijo si tako lahko izposodite e-kolo v Ljubljani, Kranjski Gori ali Portorožu, kot tudi med obiskom številnih turističnih destinacij po Evropi.

E-kolesa Nomago Bikes so moderna, zmogljiva in redno servisirana. V Ljubljani so e-kolesa na voljo za izposojo na več kot 30 lokacijah, sedaj tudi pred nakupovalnim centrom Supernova.