Super popusti

SUPER SOBOTA

SUPER SOBOTA je praznik nakupovanja!

Vsak dan v Supernovi Ljubljana Šiška je dan za nakupovanje. Če pa bi glasovali, kateri dan je najboljši dan za nakupovanje, bi bila zmagovalka zagotovo SUPER SOBOTA! Ko nastopi SUPER SOBOTA, je namreč čas za super nakupe, super popuste in super dogajanje!

Tretjo soboto v mesecu dobite več po nižji ceni! Naši najemniki bodo ob SUPER SOBOTAH pripravili posebne popuste in neverjetne akcije, ki jih boste lahko izkoristili samo v Supernovi Ljubljana Šiška. V poslovalnicah boste izbirali med neverjetnimi akcijami in popusti, super nizke cene pa bomo pospremili z neverjetnim dogajanjem in bogatimi presenečenji.

Označite si tretjo soboto v mesecu na koledarju. Našli boste vse za dom, družino, otroke, prosti čas, počitnice, službo in še mnogo več po najugodnejših cenah. Izkoristite vse ugodnosti, ki jih bomo samo na ta praznični dan pripravili za vas!

Spremljajte Nakupovalne centre Supernova na družbenih omrežjih in na spletni strani ter se nam pridružite naslednjič, ko bomo ponovno za vas pripravili praznik ugodnih nakupov in nakupovanja. Pripravite nakupovalne listke in praznujte naslednjo SUPER SOBOTO z nami v Supernovi Ljubljana Šiška!