Hudaura.com | Ljubljana Šiška | Supernova

Hudaura.com je zastopnik svetovno priznanih blagovnih znamk vseh vrst ur. Prav tako ponuja Zippo vžigalnike in raznorazne modne dodatke. V urarski delavnici pa poskrbijo tudi za celovito servisno storitev in popravila ur.

Hudaura.com

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Pestra izbira izdelkov vrhunske kvalitete

V bogati ponudbi, katero si lahko ogledate v poslovalnici Hudaura.com, ki se nahaja v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška, boste našli več kot 30 različnih svetovno priznanih znamk budilk, stenskih in ročnih ur, švicarski nožev Victorinox ter vedno popularnih vžigalnikov Zippo najrazličnejših vzorcev in motivov. Strankam so na voljo tudi nekatere storitve kot je takojšnja menjava baterij in pasov ter kvaliteten, strokoven in ugoden servis ur vseh znamk in cenovnih razredov.

Moškim so na voljo minimalistične, modne, shockproof, prestižne in pametne ure, limited edition, casual ure, športne ure, xxl (+50 mm), elegantne ure, avantgarda in retro, ženske pa lahko poleg naštetega izberejo izdelke iz Mademoiselle in Bling bling ponudbe. Otroci se bodo razveselili različnih motivov, raznih barv in ur z osvetlitvijo. Na voljo so tudi mehanizmi za stenske ure, urni kazalci, navijalci za ure in druga dodatna ponudba.

Vodilni ponudnik ročnih ur na domačem trgu

Podjetje Hudaura d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2009, do danes pa je postalo eden največjih ponudnikov ročnih ur in urarskih storitev na področju Republike Slovenije. S svojim znanjem in pozitivno energijo predstavljajo svojim kupcem urarski svet na pošten, moderen in dinamičen način. Poleg spletne trgovine jih lahko tudi obiščete v dveh maloprodajnih poslovalnicah, ki se nahajata v Ljubljani.

V ponudbi Hudaura.com so na voljo noži, ženske, moške in otroške ure, klešče, kuhinjski noži, dodatna oprema, etui, dodatki za kuhinjo pa tudi švicarski noži, denarnice in sončna očala. Vse te izdelke pa ponujajo priznane blagovne znamke Adidas, Belmond, Calypso, Casio, Diesel, DKNY, Ferrucci, Fossil, Garmin, Jacques Lemans, Lotus, Nowley, Seiko, Time Force, Victorinox, Zippo, Quantum, ki zagotavljajo vrhunsko kvaliteto.