Hiša daril | Ljubljana Šiška | Supernova

Hiša daril je največji slovenski ponudnik daril in darilnih bonov za različne priložnosti na enem mestu.

Hiša daril

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Še vedno ne veste, kaj bi podarili?

Hiša daril je prostor za hiter in varen nakup daril. Podarite izbrano darilo vašim bližnjim, sodelavcem in poslovnim partnerjem. Na voljo so vam darilni seti, paketi doživeji, adrenalinska darila, kulinarična doživetja, masaže, zabavna in humorna darila, seksi in žgečkljiva darila po ugodnih cenah. Ovekovečite velike življenjske prelomnice z izbranimi darili ob rojstvu, darili ob krstu, praznujte z mladoporočencema in jima podarite darilo ob poroki, sodelavcu pa zaželite zdravo in veselo upokojitev z darilom ob upokojitvi.

Praznujete okroglo obletnico? Tematska darila, ki jih lahko podarite ob rojstnodnevnih jubilejih bodo zabavale vse povabljence. Nasmejte prijatelja, ki vstopa v 18. leto starosti in nazdravite polnoletnosti z okrašenimi kozarci, zabavnimi baloni in potiskanimi majicami ali pa proslavite okroglega »abrahama« in njegovih častitljivih 50. let. V Hiši daril boste našli vse, da boste okrasili praznični prostor.

Hiša daril je prostor, kjer boste izpolnili želje svojih najbližjih in našli primerno darilo za vsako priložnost. Delite ljubezen in razveselite svoje najdražje s čudovitim darilom, ki jim bo na obraz narisalo širok nasmeh.

Najlepša darila za vsakogar so na voljo v Hiši daril

Hiša daril je specializirana trgovina z največjo in izbrano ter edinstveno ponudbo daril, darilnih izdelkov in aranžiranih daril v državi. Hiša daril na enem mestu ponuja vse, kar želimo podariti svojim najbližjim in prijateljem. V nasprotju z drugimi trgovinami, ki ponujajo darila le kot del svoje ponudbe, je Hiša daril namenjena izključno darilnemu programu za vse priložnosti in praznike. 

V Hiši daril boste našli predvsem praktična darila, ki so pri večini najbolj priljubljena. Ko zmanjka idej, so v Hiši daril na voljo tudi že pripravljena aranžirana darila, če pa še vedno niste prepričani, izberite darilni bon. Na podlagi izkušenj in v sodelovanju z rednimi strankami v Hiši daril tudi sami pripravljajo veliko število daril, ki so plod lastnega razvoja in izdelave blagovne znamke Hiša daril.