Restavracija Angel | Ljubljana Šiška | Supernova

Angelska restavracija v središču Nakupovalnega centra Supernove Šiška vam nudi dnevne specialitete in nabor okusne hrane v stalni ponudbi.

Restavracija Angel

Delovni čas
ponedeljek 10.00 - 21.00
torek 10.00 - 21.00
sreda 10.00 - 21.00
četrtek 10.00 - 21.00
petek 10.00 - 21.00
sobota 10.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Gurmanska ponuba angelske hrane

Začnite kulinarično razvajanje s toplimi predjedmi in ogrejte apetit z dnevno svežo juho. V vrhunski ponudbi najdete vse za ljubitelje mesa, od medaljonov, govedine, perutnine, svinjine, vse do morskih dobrot, kot so lignji ali odlične ribe na žaru. Izbirajte med jedmi iz krušne peči, najrazličnejšimi domačimi testeninami, rižotami, pestro ponudbo Angleskih pic in vegetarijanskimi jedmi, solatami ter solatnimi krožniki. Za piko na i kulinaričnega razvajanja v restavraciji Angel pa so tu še pregrešno dobre slaščice, panakote, tortice in vrhunska vinska karta z izbranimi slovenskimi vini. Če vas bogata in okusna ponudba v restavraciji Angel še kar ni prepričala, za vas posebej pripravijo tudi kakšno angelsko presenečenje po naročilu.

Razvajate vse svoje čute – zavijte v restavracijo Angel

Restavracija Angel, ki deluje v okviru verige Kaval Group, je prava izbira za vse gurmane, ki radi uživajo v vrhunski hrani in prijetnem ambientu. V restavraciji Angel se potopite v domači lounge ambient ali uživajte na »after work party« na launge terasi. Pričakujejo jo vas z angelskimi koktajli, izbranimi vrhunskimi vini, pregrešno dobrimi sladicami, pravimi toskanskimi picami, vitaminskimi solatami in bogato založenim barom.