Socks Nogavice | Ljubljana Šiška | Supernova

Socks Nogavice ponuja najrazličnejše modele, barve in vzorce nogavic za otroke in odrasle. Izdelki pripadajo kolekcijam priznanih blagovnih znamk, zato so nadvse priljubljene pri kupcih, ki cenijo kvaliteto.

Socks Nogavice

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Moda

Nogavice za fante in dekleta vseh generacij

V prodajni ponudbi Socks Nogavice v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška lahko v pestri ponudbi nogavic izbirajo ženske, moški in otroci, na voljo pa je tudi darilni program. Nogavice so lahko zabavno darilo, ki ga bo vesel/-a vsak/-a slavljenec/-ka. Razne priznane blagovne znamke v svojih kolekcijah ponujajo izdelke iz najkakovostnejših materialov, ki so prijetni za nošenje ter privlačni na pogled. Poleg tega so kvalitetni, zato je njihova življenska doba dolga, vzdrževanje pa enostavno.

Preverite ponudbo trenutno najbolj zaželjenih nogavic. T.i. Happy Socks z zabavnimi motivi in zanimivimi barvnimi kombinacijami navdušujejo tako odrasle kot otroke. Le kdo ne mara nogavičk z zabavnimi motivi? Poigrajte se z barvnimi kombinacijami in motivi ter pod poslovno obleko skrijte kanček otroške razigranosti.

Ženske lahko izbirajo iz pestre ponudbe, v kateri so na voljo hlačne nogavice, samostoječe nogavice, medicinske nogavice, legice, navadne nogavice, dokolenke in stopalke. Tudi za moške so na voljo hlačne nogavice in pa navadne nogavice, otroci pa lahko izbirajo med hlačnimi nogavicami in nogavicami različnih barv in motivov. Na voljo so tudi vrečke za pranje in pa darilni program, pogosto pa za stranke poslovalnice Socks pripravijo tudi razne ugodnosti in akcije.

Obiščite poslovalnico Socks v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška, kjer so doma barve, vzorci in kvaliteta!

Priznane blagovne znamke, ki ponujajo nogavice za katero koli vreme in katero koli priložnost

Blagovna znamka Socks že od leta 1993 navdihuje svoje kupce z novimi trendi hlačnih in kratkih nogavic zanimivih vzorcev in zapeljivih barv. Tako je v trgovinah Socks nogavice vedno na voljo bogat izbor ženskih, moških in otroških nogavic. S svojim načinom dela, ki ga razvijajo že vrsto let, pa kupcem nudijo kakovostne, modno pestre nogavice ter tudi take, namenjene za različne okuse in pa nogavice za bolj zahtevne kupce, ki jih zanimajo trendi in kvaliteta.

Socks ponuja nogavice tako za poslovno žensko, ki sledi modnim smernicam, kot aktivnega športnika, otroškega razposajenčka ali pa kar preprosto klasično barvno paleto nogavic za vsakodnevno uporabo. Poleti pa je v ponudbi tudi kolekcija zanimivih kopalk iz udobnih in kvalitetnih materialov. V prodajni ponudbi boste našli priznane in preizkušene blagovne znamke Trasparenze, Sisi, Tommy Hilfiger, Camano, Sockswear ...