Manikira Urban Spa | Ljubljana Šiška | Supernova

Manikira Urban Spa ponuja vrhunske kozmetične storitve, kot so manikira, podaljševanje nohtov, pedikura, permanentno lakiranje, nega obraza, podaljševanje trepalnic, masaža telesa in depilacija telesa.

Manikira Urban Spa

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Vrhunske kozmetične storitve za ženske in moške

Prednosti, ki jih boste deležni, če se boste odločili za storitve, ki jih ponuja Manikira Urban Spa v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška, so profesionalnost, profesionalni izdelki, hiter in učinkovit način dela, kakovostno osebje, kvaliteta, modni trendi in konkurenčna cena. Poleg vrhunske nege pa boste deležnih še praktičnih nasvetov, kako lahko za nego rok in nohtov poskrbite tudi sami doma.

Manikira Urban Spa z novo aplikacijo strankam omogoča tudi enostavno in hitro naročanje v maksimalno 3 korakih preko osebnega računalnika, tablice ali pametnega telefona. Aplikacija omogoča možnost izbire termina, izvajalca in avtomatski opomnik o rezerviranem terminu. Aplikacija vam omogča najbolj vam prilagojeno storitev za maksimalen užitek in udobje.

Nega celega telesa v Manikira Urban Spa

Srednje veliko podjetje Amak trade d.o.o. se že od leta 2000 ukvarja z nego rok in nohtov. V večjih nakupovalnih centrih po Sloveniji so leta 2002 odprli salone imenovane Manikira in postali prvi in prepoznavni brend za tovrstno nego v Sloveniji, kasneje pa še v Srbiji in na Hrvaškem. Kasneje, ko so razširili dejavnost salonov je nastala Manikira Urban Spa, kjer poleg nege rok, izvajajo tudi nego nog in ostalih predelov  telesa.

V  oziroma oazi za roke  oziroma Manikira nail baru, vam nudijo tudi inovativno ponudbo ekspres manikire, ki postaja med strankami vedno bolj priljubljena, saj nam v današnjem tempu življenja, časa vedno primanjkuje. Manikira Urban Spa storitve so se izkazale kot zelo priljubljene med ženskimi in tudi moškimi obiskovalci, ki so si želeli lepih in negovanih rok.