Galileo | Ljubljana Šiška | Supernova

Vse za moškega, ki da nekaj na svoj modni slog. Galileo prinaša kakovostne moške obleke, srajce, obutev, kravate in druge modne dodatke, tako moderne kot klasične moške mode.

Galileo

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Moška obleka Galileo poudari vašo osebnost

Pravi moški mora v svoji garderobi imeti vsaj eno kakovostno moško obleko, s katero lahko ob vsaki priložnosti dopolnisvoj slog. Ne glede na to, ali iščete obleko za vsakodnevne, poslovne priložnosti ali svečano obleko, v kateri boste blesteli na poročni dan ali maturantskem plesu, z obleko Galileo in Galileo modnimi dodatki boste vedno dosegli namen. Galileo namreč ponuja tako moderne kot klasične moške obleke vrhunske kakovosti. Izberite obleko po najnovejših moških modnih trendih ali, če še vedno prisegate na klasične linije – Galileo moda vam omogoča, da po svojem okusu poudarite modernega, odločnega, samozavestnega in uspešnega moškega.

Poleg moške obleke boste v trgovini lahko izbrali še moško srajco, ki se popolnoma ujema z vašim slogom ter končni videz dopolnite s kravato ali metuljčkom, izbrano moško obutvijo, elegantno kravatno iglo, manšetnimi gumbi, uro, pasom, očali in še več.

Najbolj prefinjene kose za moško garderobo boste našli v trgovini Galileo

Trgovina Galileo v Supernovi Ljubljana Šiška v svoji ponudbi zajema vrhunske kolekcije moških oblek, hlač, majic in suknjičev, ki so namenjene nošenju ob posebnih priložnostih, npr. na porokah, maturantskih plesih, birmi, na poslovnih srečanjih in drugih podobnih priložnostih. Oblačila v brezčasni črni, elegantni sivi ali moderni modri ter v različnih klasičnih ali modernih krojih zagotavljajo, da lahko vsak moški izbere kombinacijo, ki mu najbolj ustreza. Poleg izstopajoče elegance, oblačila odlikuje tudi pridih urbanosti in razni dodatki, ki dopolnijo vsako modno kombinacijo.

Oblačila in dodatki, ki so obvezni kosi za vsako moško garderobo, so na voljo po dostopnih cenah, dopolnite pa jih lahko s kvalitetnimi pasovi, elegantnimi čevlji, manšetnimi gumbi, kravatami, metuljčki in drugimi modnimi dodatki in tako do potankosti dodelate svoj vsakdanji modni slog ali pa se uredite za posebno priložnost. Izdelki v prodajni ponudbi Galileo so idealni tudi, ko izbirate darilo za ljubljeno osebo. Na voljo so darilni boni v različnih denarnih vrednostih, ki jih lahko vnovčite v vseh poslovalnicah Galileo.

Butična trgovina Galileo v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška je pravi naslov, ko želite na enem mestu nakupiti vse za celovito in modno opravo.

Galileo – vse za moškega na enem mestu

Galileo je hrvaška blagovna znamka, ki že od samega začetka s skrbno izbranim dizajnom in kakovostnimi materiali prinaša svetovne trende moške mode v garderobo sodobnega moškega. Skozi leta se je Galileo razvil v priznano kakovostno blagovno znamko, ki zaseda sam vrh v ponudbi moške mode. Modna znamka je v Slovenijo prišla leta 2015, bogato ponudbo pa lahko dobite na že več kot 11 prodajnih mestih. Uspešno sodelovanje z modno znamko Galileo gradi tudi priljubljen nekdanji slovenski smučar Jure Košir.

Galileo prinaša celovito modno ponudbo za vsakega moškega. Obleke, jakne, srajce, hlače, puloverji, T-shirt majice, čevlji, ure, očala, pasovi … ustvarjajo popoln moški slog in prinašajo vse za moškega na enem mestu. Znamka Galileo slovi predvsem po vrhunsko krojenih kakovostnih moških oblekah, ki poudarjajo moškost. Galileo pooseblja moškega 21. stoletja, poslovneža s smislom za urbani modni slog in eleganco. Seveda pa so v ponudbi tudi oblačila za bolj sproščen, športno-elegantni slog.