Kakadu | Ljubljana Šiška | Supernova

Trgovina, kjer na enem mestu najdete vse za svoje najmlajše!

Kakadu

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Designerski izdelki priznanih blagovnih znamk po dostopnih cenah

V trgovini Kakadu v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška boste našli samo otroška kolesa in pogajalčke podjetja vrhunske kakovosti znamk Cruzee, Trybike, Puky, Woom, Kokua, Kinderfeets in Early rider. Priznane znamke izdelovalcev otroških koles Woom, Specialized, Puky, Ridgeback in Frog pa bodo na otroške obraze privabila nasmeh. In ne pozabite na zaščitne čelade! Z njimi je vožnja zabavna in varna. Če pa so vaši otroci navdušenci nad skiroji, izberite znamko Micro, ki pobira nagrade po celem svetu. V ponudbi pa so tudi skiroji Puky.

Darilo, s katerim boste navdušili vsakega otroka, so igrače. Izbirajte med ponudbo najzabavnejših igrač v Sloveniji! Na prodajnih policah poslovalnice Kakadu boste našli vrhunske lesene igrače nemških podjetij Legler, Goki, Bartl, prestižne igrače Lilliputiens in igrače francoskega podjetja Djeco in Janod. Odlična izbira za otroško darilo so tudi didaktične igrače Learning resources ali pa sezonske igrače za vodo, peskovnik, vrt in kampiranje podjetji Haba in Melissa & Doug.

Otroške sobe lahko opremite z izdelki kot so stenske nalepke, otroške postelje, otroške mizice in stolčke, otroške preproge, otroške stenske lučke, igralni šotori ... Povprašajte prodajalke po ergonomskih nosilkah Boba in Ergobaby, ki navdušujejo mlade starše!

Če dopustom nujno obiščite Kakadu! Tu boste našli pripomočke za plavanje Swimfin in Speedo. Pred odhodom na plažo ne pozabite na plavalna očala, kopalne kape, čeveljčke za vodo, kopalke, vodne igrače, plavalne jopiče Konfidence ali rokavčke Proswim!

V poslovalnici Kakadu v Supernovi Ljubljana Šiška boste našli vse za zabavno preživljanje prostega časa z vašimi najmlajšimi!

Vse za novorojenčke, otroke in starše

Podjetje Kakadu d.o.o. se ukvarja z zastopstvom in prodajo inovativnih izdelkov vrhunske kakovosti za novorojenčke in otroke do 13. leta starosti. Omogočite otrokom najlepše otroštvo s kvalitetno otroško opremo in zabavnimi igračami. Kakadu ponuja izdelke za novorojenčke, otroške pripomočke za v kopalnico in kuhinjo, vse za brezskrbne sprehode in praktične izdelke za v vrtec in šolo. 

V prodajni ponudbi otroške opreme so na voljo poganjalčki, otroška kolesa, otroški skiroji, čelade, tricikli in ergonomske nosilke. Če potrebujete darilo za najmlajše, preglejte ponudbo zabavnih igrač v poslovalnici Kakadu, kjer boste našli sestavljanke, družabne igre, didaktične igrače, glasbene igrače, ustvarjalne igrače, lesene igrače in mehke igrače. Podarite novopečenim staršem darila, ki ostanejo v spominu! V ponudbi izdelkov za dojenčke boste našli vse od blazin za spanje, zimskih vreč, dud, grizal vse do izdelkov za nego otroka.