L'Occitane | Ljubljana Šiška | Supernova

L’OCCITANE že od leta 1976 kreira, razvija in izdeluje negovalne in lepotilne izdelke za dobro počutje ter tako svetu razodeva čudesa narave.

L'Occitane

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Odkrijte dišave Provanse v L'OCCITANU.

Provansalska filozofija, uživati življenje v harmoniji z naravo, je že od samega začetka srce vsega, kar L'OCCITANE dela in v kar verjame. Pri L'OCCITANU aktivno skrbijo ne le za ohranjanje obdelovalnih površin, temveč tudi za obnovo ekosistemov. Verjamejo, da lepota presega meje vidnega. L'OCCITANOV pristop je na vsakem koraku holističen – od semen, ki so položena v zemljo, pa do nege kože z njegovimi izdelki. L'OCCITANE neguje naravo, da bi ustvaril boljšo prihodnost. Dela vse, kar je v njegovi moči, da bi svet spremenil na bolje, in vse okoli sebe spodbuja, da bi počeli enako. Z vlivanjem novih moči vsemu živemu okoli sebe pomaga, da semena znova vzklijejo ter se človek uglasi z naravo in samim seboj.

Pri L'OCCITANU gojijo dobre spremembe.

L'OCCITANE vsako leto posadi izjemne rastline, vir aktivnih sestavin, ki so v popolni simbiozi z ekosistemom, v katerem uspevajo. Vedno znova se obrača k materi naravi in občuduje njene sadove. Raziskuje njene zaklade in izpopolnjuje svoje tehnologije, dokler ne pride do prelomnih odkritij in novih čudežnih sestavin za svoje negovalne formule. L'OCCITANE ne proizvaja le izdelkov, temveč ustvarja spomine. Pri L'OCCITANU spoštujejo planet in skrbijo za okolje, saj verjamejo, da vsako dobro dejanje pomeni spremembo na bolje, ne glede na to, kako veliko ali majhno je.

Ta čudovita zgodba, ki se je začela v Provansi in se danes piše tudi onkraj njenih meja, je brezkončna in L'OCCITANE jo bo še naprej ustvarjal skupaj z vami.