L'Occitane | Mercator Šiška | Supernova

Vaš košček Provanse v Supernovi! L'Occitane vas razvaja z visokokakovostnimi, čutnimi negovalnimi izdelki in dišavami, ki jih je navdihnila neponovljiva Provansa. Ko vstopite v L'Occitane, vstopite v svet užitka in dobrega počutja.

L'Occitane

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja 09.00 - 15.00
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Popusti
Popust
Potovalni komplet
Velja do: 9. september 2020

Pridite v poslovalnico L'Occitane in izberite 4 potovalne izdelke iz nabora in prejmite 15 % popust, poleg tega pa vam L'Occitane podari še ljubek mošnjiček.

Vabljeni v poslovalnico L'Occitane v Supernovi Ljubljana Šiška

Odkrijte omambne vonje Provanse v Supernovi Ljubljana Šiška

Pred trgovino L'Occitane v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška so na voljo testerji najnovejših parfumov in toaletnih vod v ponudbi, ki jih lahko povonjate, saj boste morda prav tako našli svoj nov najljubši vonj.  Izbirate pa lahko med bogato ponudbo krem, parfumov, mil in gelov za tuširanje iz najboljših naravnih sestavin, ki prihajajo iz osrčja Provanse. Dišave za ženske, moške in dom z vonjem citrusov, češnjevega cvetja, potonike ali vrtnice, ki dolgo ostanejo na vaši koži, vas bodo zagotovo očarali.

Ne samo sebe, ampak tudi svoje gospodinjstvo lahko oplemenitite z dolgotrajnim in nežnim vonjem, L'Occitaneovih dišav, ki so namenjene za dom. Šamponi, balzami in drugi tretmaji L'Occitane za suhe in poškodovane lase, geli za prhanje, najrazličnejše kreme za roke, telo in obraz ter negovalni tretmaji za kožo vas bodo vsekakor navdušili. Poleg tega pa je v ponudbi tudi moška kolekcija, v kateri so na voljo izdelki za britje, kreme za nego moške kože in naravni dezodoranti. Provansalski vonji, kakovost in nega so v stekleničkah L'Occitane in čakajo, da jih odkrijete v Supernovi Ljubljana Šiška.

L'Occitane – naravna kozmetika in dišave, ki prebudijo čute

Blagovna znamka L'Occitane zagotavlja le najboljše iz Provanse za edinstveno sijočo lepoto. Od ustanovitve leta 1976 L'Occitane goji preproste vrednote: pristnost, spoštovanje in užitek ob uporabi. Dovršene negovalne formule, zasnovane z visokokakovostnimi in sledljivimi naravnimi sestavinami, so razvite z vsem spoštovanjem do človeka, okolja in živali.

Vsak obisk trgovine L'Occitane je pravo senzorično popotovanje od Provanse do obale Sredozemlja, razvajanje vseh čutov s prefinjenimi dišavami in razkošnimi teksturami ter doživetje mediteranskega 'art-de-vivre' – umetnosti uživanja življenja.

V podjetju L'Occitane so leta 2006 ustanovili Fundacijo L'Occitane, ki se osredotoča na družbeno odgovorna dejanja in pobude. Trenutno sta v ospredju dve področji delovanja: pomoč slepim in slabovidnim po vsem svetu ter pomoč ženskam v Burkina Fasu pri doseganju njihove ekonomske neodvisnosti.

Novice
Nova kolekcija
Cocon de Sérénité
10. september 2020