Proteini.si Shop | Ljubljana Šiška | Supernova

Trgovina Proteini.si Shop prinaša v Supernovo bogat izbor kakovostne športne prehrane in dodatkov za potrebe vsakega športnika. Na voljo so tudi pripomočki za trening in proteinske čokoladice.

Proteini.si Shop

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Šport
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Šport

Kakovostna športna prehrana in dodatki v trgovini Proteini.si Shop

Športna prehrana je pomemben del aktivnega življenja tako za vrhunske športnike kot rekreativce. V trgovini Proteini.si Shop vam ponujajo širok izbor kakovostnih beljakovin za okusne napitke in shake, naravne whey proteine, mešanice z ogljikovimi hidrati ter slastne beljakovinske ploščice in čokolade za nadomestek obroka ali hiter prigrizek. Poskusite odlične palačinke, pudinge, testenine, muslije, čokoladne namaze in druge prigrizke z zelo malo ogljikovimi hidrati in malo kalorijami. Na voljo so tudi številni pre-workout izdelki, gainerji, l-karnitin, aminokisline BCAA ter prehranska dopolnila z vitamini, minerali in omega-3-maščobnimi kislinami.

Ne glede na to ali je vaš cilj shujšati, povečati mišično maso, povečati vzdržljivost ali preprosto živeti bolj zdravo, v trgovini Proteini.si Shop vam bodo pomagali narediti pravo odločitev. Povprašajte po članskih ugodnostih in ne zamudite številnih akcij, s katerimi boste svoje najljubše proteine in druge izdelke dobili še ceneje.

Napolnite svoj dan z energijo za aktivno življenje

V spletni trgovini Proteini.si in v poslovalnicah Proteini.si shop so v ponudbi le izdelki vrhunskih in kakovostnih znamk. Simpatični strokovnjaki trgovine Proteini.si Shop v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška vam bodo pomagali sestaviti zdrav načrt za dosego vaših športnih ciljev tudi skozi prehrano. 

V prodajni ponudbi bodo primerne izdelke zase našli tako vrhunski kot rekreativni športniki. Izbirate lahko med raznimi aminokislinami – bcaa, glutamin, beta alanin, ali pa med posameznimi in multi formulami. Na voljo so tudi okusni prigrizki kot so beljakovinske ploščice, palačinke, testenine, puding, muesli, beljakovine in veganski proteini. V ponudbi so tudi energijska hrana, prehranski pripravki za hitro in kvalitetno pridobivanje mase, izdelki za hujšanje, pre-workout izdelki, pospeševalci hormonov, vitamini, minerali, antioksidanti, zdrave maščobe in še več.

Proteini.si so v 12-ih letih postali prepoznan, zanesljiv in verodostojen partner vsem, ki iščejo kakovostno športno prehrano in dodatke h prehrani po ugodnih cenah.

Proteini.si – prvi naslov za športno nutricionistiko v Sloveniji

Proteini.si Shop je mreža trgovin po Sloveniji in drugih državah nekdanje Jugoslavije z bogato izbiro športne prehrane in prehranskih dopolnil lastne blagovne znamke Proteini.si ter drugih kakovostnih vrhunskih znamk, kot so Olimp, Nutrend, USN, Ironmaxx, Pro10 in Walden Farms. Skozi leta so Proteini.si postali prepoznan, zanesljiv in verodostojen partner vsem, ki iščejo kakovostno športno prehrano in dodatke k prehrani po ugodnih cenah. Celotno ponudbo lahko najdete tudi na spletni strani www.proteini.si.

Blagovna znamka Proteini.si v sebi nosi poslanstvo ambasadorja zdravega in športnega življenjskega sloga. Pomembno oblikuje trend, s katerim se je športna prehrana približala širši populaciji, ki se s športom ukvarja zgolj rekreativno. Razlikuje se od večine obstoječih trgovcev športne prehrane, saj kupcem nudi bogat in pester izbor najbolj kakovostne športne prehrane, s čimer želi, da se ljudje z znamko Proteini.si poistovetijo in tako zanje postane simbol zdravega, športnega in zadovoljnega načina življenja.