DZS | Ljubljana Šiška | Supernova

Že skoraj sedemdeset let predstavlja založništvo enega glavnih področij delovanja družbe DZS, d. d.

DZS

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Pester izbor literature in pisarniškega materiala

Danes DZS obstaja tudi v obliki spletnega nakupovalnega centra, po Sloveniji pa ima 50 knjigarn in papirnic, ena od njih pa se nahaja tudi v Nakupovalnem centru Supernova Šiška. V okviru papirniške ponudbe pa DZS sodeluje s svetovno priznanim podjetjem Staples, ki oskrbuje pisarne s pisarniškim materialom. Poleg tega pa je DZS zasnoval tudi lastno blagovno znamko Office Line, ki v ponudbi zajema rokovnike in planerje, pisala, koledarje in druge pisarniške potrebščine.

V ponudbi učbenikov lahko najdete dodatna gradiva za pomoč pri učenju, učbenike za osnovno in srednjo šolo, predšolsko vzgojo. Med šolskimi potrebščinami izberite med vrečkami za prosti čas, polnimi ali praznimi peresnicami, učnimi pripomočki, pisali, obveznim šolskim programom, otroškimi nahrbtniki, zvezki, bloki, beležkami, ovitki, mapami … V knjigarni je na voljo tuja literatura, strokovna literatura, slovarji, priročniki za dom in družino, splošna literatura, otroška in mladinska literatura, notne izdaje, aktualna bralna značka, priročniki za maturo ter leposlovje in književnost.

DZS – knjigarna in papirnica s tradicijo

DZS že od leta 1945 skrbi za izdajanje, založništvo in prodajo učbenikov, učil, tiskovin, knjig in revij. Danes je DZS vodilni ponudnik na področju šolskih gradiv za večino predmetnih področij, izdaja pa tudi publikacije in slovarje s širšim izobraževalnim in nacionalnim interesom, kot sta recimo Slovar slovenskega knjižnega jezika in Veliki splošni leksikon. Poleg obveznih učbenikov in delovnih zvezkov za osnovno in srednjo šolo lahko šolarji v knjigarni in papirnici DZS dobijo tudi številna gradiva za pomoč pri učenju in pripravo na izpite. Še posebej priljubljena je zbirka pripomočkov Modra pomoč s preprosto razlago šolske snovi ter zbirke maturitetnih nalog in gradiv za lažjo pripravo na splošno maturo in poklicno maturo.

Prodajna mreža DZS obsega 43 knjigarn in papirnic v Sloveniji ter prenovljeni spletni nakupovalni center. DZS že več let uspešno sodeluje s svetovno priznanim podjetjem Staples, ki poskrbi za vedno aktualno ponudbo pisarniškega materiala, ponosni pa so tudi na lastne blagovne znamke, kot so Akta, Office Line in druge. Ponudba zajema kakovostne izdelke vseh priznanih blagovnih znamk s področja šolskih in pisarniških potrebščin, tehničnih izdelkov in darilnega programa.