On Thai | Ljubljana Šiška | Supernova

Pristna tajska ulična hrana s svežimi eksotičnimi sestavinami in pravim okusom tajske kuhinje. Privoščite si najboljši Pad Thai v mestu.

On Thai

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Tajska restavracija s pristnimi okusi

Odkrijte živahne okuse Tajske v restavraciji On Thai v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška. V pristni kombinaciji edinstvenih tajskih okusov doživite pravo eksotično gurmansko razvajanje. Na meniju restavracije zagotovo kraljuje priljubljeni Pad Thai. S piščancem, govedino, rakci ali tofujem vas bo zapeljal v pravo ekstazo, piko na i pa bodo dodali pristna tajska tamarind omaka in hrustljavi arašidi. Poskusite tudi ostale čudovite mojstrovine tajske kuhinje – Pad See Ew, Pad Kee Mao ali morda kislo pikantno juho Tom Yum. Vse jedi na meniju restavracije On Thai so božanske, pripravljene iz svežih sestavin in proizvodov Tajske po originalnih tajskih receptih.

Pridružite se nam v restavraciji On Thai in doživite pristno tajsko kulinarično izkušnjo, kjer je vsaka jed pravi praznik za brbončice.

On Thai - najboljša eksotična tajska hrana v mestu

Zgodba restavracije On Thai se je začela leta 2015, ko se je Miji odločila uresničiti svoje dolgoletne sanje. Najela je majhen prostor v centru Ljubljane, kjer je kuhala z vokom. Vonj njene hrane je premamil mimoidoče, ki so uživali v pisani, hitri in predvsem zdravi hrani. Njena avtentična tajska hrana je prepričala tudi največje  gurmane, ki se še danes z veseljem vračajo na Pad Thai in ostale dobrote tajske ulične kuhinje.

Ime On Thai združuje "ON," ki simbolizira začetek sanj, in "THAI," ki predstavlja tajske korenine lastnice. Osebje restavracije se lahko pohvali z večletnimi izkušnjami v tajski kuhinji. Od šolanja v eni najboljših kulinaričnih šol na Tajskem do učenja v hotelih, vrhunskih restavracijah in pri prodajalcih tajske ulične hrane, kuharji v restavraciji On Thai vsak dan postrežejo le z najboljšimi pristnimi okusi.

Restavracije On Thai lahko obiščete na treh lokacijah v Ljubljani, med drugim tudi v Supernovi Ljubljana Šiška.