Knjigarna Felix | Šiška | Supernova

Knjigarna Felix – knjigarna z najaktualnejšo in najugodnejšo ponudbo za vas in vaše najbližje! Ponuja pester izbor knjig, pisarniškega materiala, izbor družabnih in miselnih iger ter darilni program.

Knjigarna Felix

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 22.00
torek 09.00 - 22.00
sreda 09.00 - 22.00
četrtek 09.00 - 22.00
petek 09.00 - 22.00
sobota 09.00 - 22.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Popestrite turobne večere z izdelki iz Knjigarne Felix

V Knjigarni Felix v Nakupovalnem centru Supernova Šiška so v knjižni ponudbi na voljo romani, literatura, biografije, duhovnost in religija, monografije, turistika, politika in aktualne teme, poslovna literatura, zgodovina, življenjske zgodbe, knjige drugih založb, angleške knjige, darilne knjige, priročniki, otroške knjige, mladinske knjige in drugo. Posebno ugodnost pa lahko izkoristite za Žepne knjige, za katere velja akcija 3 za 2, poleg knjig pa so na voljo tudi rokovniki, planerji in koledarji. 

V Knjigarni Felix pa so v ponudbi tudi izdelki, ki so lahko namenjeni kot darilni program. To so razne družabne igre namenjene igralcem vseh starosti, priljubljene igrače z motivi raznih risanih junakov, DJECO - didaktične in ustvarjalne igre, inteligentni plastelin, miselne igre (Smart Games, Sassi, Nebulous Stars, Sass & Belle, Graphique), WoodWay lončki, čaj in čokolada. Celotna ponudba pa je torej odlično razvedrilo, s katerim si boste popestrili turobne večere, organizirali družabna srečanja polna smeha ali pa igre zaite v darilni papir in podarite. Zagotovo boste našli darilo za vsakogar.

Felix – knjigarna z namenom

Podjetje Felix je bilo ustanovljeno leta 1994 s prvotnim imenom Učila, kjer je bil osrednji fokus na izdajanju predvsem literature za otroke, učil in učnih pripomočkov. Kmalu se je ponudba podjetja začela širiti in zajemati tudi izdaje za odrasle in mladino, predvsem leposlovje, biografije, poučno literaturo in priročnike. Velik preobrat je založba naredila leta 2002 s temeljito prenovo knjižnega programa. Z ustanovitvijo knjižnega kluba Felix in odprtjem prve lastne knjigarne Felix pa se je povzpela v sam vrh slovenskega založništva.

Danes se mreža knjigarn Felix razprostira po vsej Sloveniji, zaznamujejo pa jih prijeten ambient in vrhunsko založene knjižne police. Z izjemno ponudbo knjig po nizkih cenah je postala priljubljena tako pri strastnih bralcih kot tistih, ki le občasno skočijo po knjigo za prijetno poletno branje.