Okaïdi | Šiška | Supernova

Okaidi je francoska blagovna znamka oblačil in modnih dodatkov za otroke od 0 do 14 let. Poleg raznovrstne ponudbe oblačil in modnih dodatkov bodo kupci v trgovini Okaidi deležni posebnih ugodnosti in majhnih pozornosti.

Okaïdi

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.45
torek 08.00 - 20.45
sreda 08.00 - 20.45
četrtek 08.00 - 20.45
petek 08.00 - 20.45
sobota 08.00 - 20.45
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Z Okaïdi bo vaš otrok aktiven, odgovoren in srečen

Podjetje Okaïdi  je zasnovalo kolekcijo za dojenčke in kolekcijo za otroke: blagovna znamka Obaïbi zajema kolekcije namenjene novorojenčkom in dojenčkom starim od 0 do 3 let, blagovna znamka Okaïdi pa ponuja kolekcije primerne otrokom starim  3 do 14 let. V poslovalnici Okaïdi v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška boste za svoje otroke našli najboljše izdelke, ki so udobni, praktični, barviti in zabavni, neprimerljive kakovosti in po ugodni ceni.

Okaïbi ustvarja sodobne, ergonomske in koordinirane kolekcije za podporo staršev in njihovih otrok v prvih trenutkih življenja in jim s tem pomaga tudi tiste malo težje trenutke otroštva narediti čimbolj prijetne. Kolekcija je izdelana iz mehkih in raztegljivih materialov in zasnovana tako, da se prilagaja vsaki stopnji razvoja in omogoča dobro počutje in udobje dojenčka. Blagovno znamko Okaïdi  pa zaznamuje sodobna estetika, ki omogoča vsakemu otroku, da izrazi svoj okus in identiteto že v najzgodnejših letih.

Francoska kvaliteta in dizajn za vaše najmlajše

Okaïdi je blagovna znamka in veriga trgovin z oblačili za otroke od 0 do 14 let. Leta 1996 je Jean Duforest, soustanovitelj skupine Camaïeu, prevzel dejavnost "Otrok" s svojim partnerjem Jean-Luc Soufletom s 30 trgovinami, 100 zaposlenimi in skupnim projektom: »Zavezati se, da bo svet napredoval v dobro otroka, ki raste.« Leta 2000 je bila uradno lansirana znamka Okaïdi s 100 trgovinami in 440 zaposlenimi.

Vizija podjetja Okaïdi je vsakemu otroku omogočiti, da postane aktiven, odgovoren in srečen. Svojim kupcem želijo prisluhniti in ponuditi sodobne ideje, ki bodo kreativne in inovativne. Okaïdi želi biti dostopen vsem in ponuditi najboljše izdelke blagovne znamke po najugodnejši ceni. Okaïdi sodeluje v boju za ohranitev našega planeta. Prava izbira materialov, ozaveščanje in ponovna uporaba Okaïdi izdelkov so le del poti proti cilju.

Novice
Pomladni kosi
Kolekcija polna barv
2. marec 2021

Pomlad že nestrpno kuka skozi sončne žarke, s tem pa se je na naše poličke prikradla nova kolekcija, polna čudovitih barv, novih vzorcev in potiskov, ki bodo vašim malčkom pričarali nasmeh na obraz. Od elegantnih do vsakodnevnih in športnih videzov, za vsakega se bo našla usklajena kombinacija. Obiščite naše poslovalnice Okaidi po vsej Sloveniji in na okaidi.si.