Plesno Mesto | Ljubljana Šiška | Supernova

Sprva zgolj otroška plesna šola je postala ena najboljših v Sloveniji. Danes strokovni kolektiv Plesnega mesta in Kluba M tvori veliko vrhunskih plesnih pedagogov, ki so se najprej dokazali s svojimi vrhunskimi plesnimi rezultati kot tekmovalci. Aktualni tekmovalci pa vsako leto krojijo sam vrh državnih in tujih tekmovanj.

Plesno Mesto

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

V Plesnem mestu plešejo prav vsi od 0100 let

Vsak plesalec, ki pride v Plesno mesto postane del posebne plesne družine, kjer se uči plesnih korakov po kakovostnih, premišljenih programih, prilagojenih vsaki starostni skupini posebej. V Plesnem mestu verjamejo, da lahko pleše prav vsak, zato so v zadnjih dveh letih svojim programom dodali še program za nosečnice in mamice z dojenčki, otroški plesni šoli so dodali skupino 2–3 leta in odprli prvo plesno skupino za starejše. 

V Plesnem mestu v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška se lahko v plesno šolo vpišejo predšolski otroci, osnovnošolci, dijaki in študentje in odrasli. Za ženske je na voljo plesni pilates, lahko pa izberete tudi skupino prilagojeno za nosečnice, mamice z dojenčki ali za dame v zrelih letih. MOJE MESTO OM ponuja programe kot so integralna joga, Tai Ji Quan, zvočne kopeli, vodena vadba za zrela leta, … in drugo. Na voljo je tudi hitri plesni tečaj za mladoporočence, individualni tečaji, praznovanje rojstnega dne in najem dvoran.

Plešejo lahko otroci, mladi in odrasli

Svojo plesno šolo sta leta 1990 ustanovila Anita Vihtelič in Marko Hren, ko sta organizirala prve plesne programe za otroke v Grosupljem. Bogato plesno znanje in izkušnje, ki sta si jih nabrala že prej, predvsem pa velika ljubezen do plesa, zdravega načina življenja in vseh ljudi, so jima zelo koristile in kmalu je Plesna šola MICKEY postala ena najhitreje rastočih plesnih šol s programi namenjenimi predvsem predšolskim otrokom.

Hitro rastoča plesna šola ju je vodila do ustanovitve plesnega kluba in ime MICKEY se je skrajšalo le na M. Iz Grosuplja se je nato plesno delovanje širilo v Ljubljano, Tržič, na Vrhniko in še nekaj manjših krajev v okolici Ljubljane. V sodelovanju z mnogimi mladimi plesalci so kmalu začeli posegati po najvišjih mestih na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih v različnih plesnih panogah. Najbolj pomembni in uspešni zvrsti pa sta že od samega začetka akrobatski rock'n'roll in hip hop.