Čajna hiša Zisha | Ljubljana Šiška | Supernova

Blagovna znamka Zisha vam predstavlja način, kako lahko kvalitetni pravi čaji izboljšajo vaše počutje in življenje, njihova priprava pa v vsakdan vnese zanimiv ritual.

Čajna hiša Zisha

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Hrana
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Hrana

Tudi v Čajni hiši Zisha lahko izbirate med najrazličnejšimi okusi

V Čajni hiši Zisha v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška vseskozi skrbijo za kvalitetno ponudbo čajev in pripomočkov za čaje, ter vseskozi stremijo k dvigu kulture pitja čaja v Sloveniji. Danes je v ponudbi več kot 250 različnih vrst čajev v rinfuzi med drugim zeleni, črni, beli, oolong, pu'erh, rooibos, sadni in zeliščni čaji. Za nakup pa vam ponujajo tudi širok izbor čajnega posodja za domačo pripravo čaja.

V Čajni hiši Zisha se lahko sprostite in podružite ob pitju najkvalitetnejših čajev iz vsega sveta in uživate v edinstvenih okusih in opojnih aromah, ki bodo pregnali stres, žalost, slabo voljo in slabo počutje, če pa se že počutite dobro, se boste po čajnem obredu v Čajni hiši Zisha počutili vrhunsko. Poskusite nove okuse, ki jih še ne poznate in zagotovo boste našli nove najljubše kombinacije.

Tradicionalna priprava čaja

Blagovna znamka Zisha se imenuje po kitajskem glinenem čajniku, ki se še danes uporablja v tradicionalnem postopku priprave čaja na Kitajskem. V njem se čaj odpre in ustvari edinstven napitek, ki je odličnega okusa in izjemne arome, katerega že več tisočletji pijejo ljudje po vsem svetu. Današnji način življenja je poln stresa in skrbi, a se ob pripravi čaja umiri, poveže z naravo in ljudmi okoli sebe. Zishina ponudba je polna svežih zelenih, črnih in oolong čajev z opisi in priporočili za pripravo, s katerimi želijo ljudi spodbuditi k iskanju lastnih okusov in arom. 

Pestro paleto pravih čajev stalno dopolnjujejo s svežimi in kvalitetnimi izdelki, upoštevajoč ponudbo na trgu in želje naročnikov. S sodelovanjem z najboljšimi dobavitelji po Evropi in svetu so si zagotovili ekskluzivno pravico dobave več kot 300 vrst čajev, zato naročnikom ponujajo tudi nakup "čaja po naročilu". Kvaliteto čajev zagotavljajo z ustrezno hrambo v vakuumskih posodah, v temnem in hladnem prostoru.