TEDi | Ljubljana Šiška | Supernova

Izdelki za ustvarjanje, dekoracija, vse za gospodinjstvo, izdelki za domače mojstre in hišne ljubljenčke vas že čakajo na prodajnih policah TEDija!

TEDi

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Dom
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Dom
Popusti
Že od 1 €
Izdelki za vrt v trgovini TEDi
Velja od: 11. april 2024

Vabljeni v trgovino TEDi kjer vas čakajo izdelki za vrt že od 1 €. 

Pestra in moderna ponudba izdelkov za vse priložnosti po neverjetno nizki ceni

V poslovalnici TEDi  v Supernovi Ljubljana Šiška boste našli vse, kar potrebujete za vaš dom, pisarno in prosti čas. Kratek sprehod med prodajnimi policami vas bo pustil brez besed, saj boste našli vse od materiala za ustvarjalce, pripomočke za domače mojstre, vse za prosti čas, igrače, šolske potrebščine, pisarniški material, vse za domače ljubljenčke in oddelek z aktualno in moderno ponudbo dekoracije. Okrasite dom z modnimi in sezonskimi dodatki za božič, novo leto, noč čarovnic, velikonočne praznike ter pustne okraske. Praznujte v stilu s TEDijem! V TEDiju boste skozi celo leto našli izdelke za praznovanja, s katerimi boste vsako praznovanje spremenili v zabavo, ki je nihče ne bo pozabil.

Pestra in moderna ponudba za vse priložnosti je zaščitni znak trgovinske verige TEDi. Stranke zaupajo znamki TEDi, saj vedo, da jih tu vedno čaka obilica izdelkov po nizki in pošteni ceni. Ne odlašajte, zavijte v poslovalnico TEDi v Supernovi Ljubljana Šiška in si popestrite življenje.

V TEDi-ju boste vedno našli nekaj, kar potrebujete za vaš dom

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 v Dortmundu in je danes z več kot 2.250 poslovalnicami po Evropi in okoli 20.000 zaposlenimi v 8 državah eno vodilnih neprehrambenih podjetij. TEDi ponuja širok izbor izdelkov s katerimi boste lahko do potankosti opremili svoj dom. To so dekorativni izdelki, izdelki za dom, pisarniški material ali izdelki za ustvarjanje "Do it yourself," s katerimi boste postali sam svoj mojster. 

Pri TEDi-ju velja načelo, da dobro, ni nujno tudi drago. Zato sledijo gospodarskemu in trajnostnemu toku rasti in dokazujejo, da se poštene cene, dobra kakovost, trajna zaveza in raznolike ponudbe med seboj ne izključujejo. TEDi-jev lasten oddelek za upravljanje kakovosti in zunanji inštituti za testiranje, izvajajo stalna testiranja kakovosti in s tem zagotavljajo, da v prodajo ne pridejo izdelki, ki ne ustrezajo njihovim strogim zahtevam po kakovosti.