Telemach | Šiška | Supernova

V poslovalnici Telemach Supernova Ljubljana Šiška vam nudijo sklepanje naročniških razmerij za družbo Telemach in sklepanje pogodb za storitve, kot so storitve fiksnega interneta, televizije in telefonije. Izbirate lahko med pestro ponudbo telefonskih aparatov in dodatne opreme.

Telemach

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Popusti
Pol leta samo 1 € / mesec!
Spremljajte Prvo ligo Telemach z EON paketi
Velja do: 31. avgust 2021

Prvo ligo Telemach lahko spremljate na programih Sport klub in Šport TV, ki sta del bogate programske sheme na EON TV.

Ta vam je prvih 6 mesecev dostopna v paketu z internetom in telefonijo že za 1 EUR na mesec.

Zagotovite si ponudbo tega poletja in obiščite Telemachovo poslovalnico. Vas zanima več? Kliknite TUKAJ.

Za 1 € / mesec
Izberite Telemach za nižjo naročnino – paketa ŠE VEČ in NAJVEČ 6 mesecev po 1 EUR!
Velja do: 31. julij 2021

Le še do konca julija si lahko zagotovite mobilne storitve v paketih ŠE VEČ in NAJVEČ za le 1 EUR na mesec.

Ne zamudite priložnosti tega poletja in obiščite Telemachovo poslovalnico.

Vas zanima več? Kliknite TUKAJ.

 Potrošniki zaupajo blagovni znamki Telemach

S širokim dosegom preko fiksnega omrežja in digitalne satelitske televizije ter ciljanimi vsebinami, zagotovljenimi prek interneta, so se podjetja skupine United Group na trgu uveljavila kot ponudniki hitrega interneta, cenovno ugodne telefonije in najbolj privlačnih vsebin, ki so naročnikom na voljo na vseh napravah in v vseh formatih. Rezultati potrošniške raziskave o zaupanju v blagovne znamke, Trusted Brand iz leta 2018, Telemach postavljajo na prvo mesto v kategoriji ponudbe fiksnega interneta.

Naročite svoj paket telekomunikacijskih storitev Telemach

V prodajalni Telemach lahko kadarkoli sklenete naročniško razmerje mobilne telefonije. Izbirate lahko med paketi VEČ, ŠE VEČ ter NAJVEČ, ki prinašajo privlačne ugodnosti in omogočajo neskončne pogovore, brezskrbno brskanje ter druge dodatne storitve. Med njimi so na voljo možnosti družinskih popustov in prenosa podatkov v tujini. V kolikor se boste odločili za vezavo za dalj časa, si poleg izberete še plačilo na obroke in si zagotovite še najnovejši mobilni telefon znamke iPhone, Huawei, Samsung, Sony, Xiaomi ali druge izbrane znamke po neverjetni akcijski ceni.

Tudi v Telemach poslovalnici v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška vam bodo prodajalci pomagali izbrati storitev mobilne telefonije in Telemachovih fiksnih storitev, s katerimi lahko znatno privarčujete. Odločite se za vrhunske video storitve EON, ki zagotavljajo ogled televizijskih vsebin preko različnih naprav, po želji in lastnih potrebah si lahko odklenete tudi širšo programsko shemo z najbolj priljubljenimi televizijskimi programi ter se povežete v GIGA omrežje z izjemno hitro internetno povezavo do 1 GBPS.

Povežite se s svojimi najdražjimi ali pa si uredite neverjetno hitro povezavo do vaših najljubših digitalnih vsebin, Obiščite poslovalnico Telemach v Supernovi Ljubljani Šiška!

Telemach – NAJ omrežje v Sloveniji

Telemach je priljubljen ugoden ponudnik televizije, interneta in najbolje prodajane mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivosti HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopen na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na trgu, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije se Telemach lahko ponaša s storitvami najvišje kakovosti, ki zanesljivo zagotavljajo številnim zadovoljnim zasebnim in poslovnim uporabnikom.

Telemach svojim uporabnikom prinaša najboljše mobilno omrežje v Sloveniji, saj so ga rezultati testiranj postavili na prvo mesto tako pri najboljši pokritosti prenosa podatkov kot pri najboljši pokritosti z omrežjem 4G/LTE in najboljši dostopnosti podatkovnega omrežja. Raziskava Trusted Brands pa je leta 2018 Telemach razglasila za najbolj zaupanja vrednega ponudnika fiksnega interneta v Sloveniji.