Telemach | Ljubljana Šiška | Supernova

V poslovalnici Telemach Supernova Ljubljana Šiška vam nudijo sklepanje naročniških razmerij za družbo Telemach in sklepanje pogodb za storitve, kot so storitve fiksnega interneta, televizije in telefonije. Izbirate lahko med pestro ponudbo telefonskih aparatov in dodatne opreme.

Telemach

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

S Telemachovo praznično ponudbo si podarite več kot le telefon!

Letos pri Telemachu uresničujejo vaše praznične želje. Z mobilni paketi VEČ uresničite več objemov, še več nasmehov in največ trenutkov, ki štejejo.

Ustvarite svoje praznično vzdušje z neomejenimi klici in sporočili, s še več prenosa podatkov z neverjetnimi 5G hitrostmi, v vseh paketih VEČ. Uživajte v glasbi in si ustvarite popolno praznično vzdušje z glasbeno aplikacijo TIDAL, ki vam ponuja več kot 80 milijonov skladb s HiFi kakovostjo zvoka.

Vsa praznična doživetja, ki vam jih prinašajo mobilni paketi VEČ, dopolnite z novim telefonom ali tablico v kompletu z vrhunskimi napravami in dodatki. Vse to po prazničnih cenah, ki vam prinašajo ugodnejše nakupe do kar 50 %.

Vabljeni v poslovalnico Telemach!

Telemach – NAJ omrežje v Sloveniji

Telemach je priljubljen ugoden ponudnik televizije, interneta in najbolje prodajane mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivosti HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopen na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na trgu, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije se Telemach lahko ponaša s storitvami najvišje kakovosti, ki zanesljivo zagotavljajo številnim zadovoljnim zasebnim in poslovnim uporabnikom.

Telemach svojim uporabnikom prinaša najboljše mobilno omrežje v Sloveniji, saj so ga rezultati testiranj postavili na prvo mesto tako pri najboljši pokritosti prenosa podatkov kot pri najboljši pokritosti z omrežjem 4G/LTE in najboljši dostopnosti podatkovnega omrežja. Raziskava Trusted Brands pa je leta 2018 Telemach razglasila za najbolj zaupanja vrednega ponudnika fiksnega interneta v Sloveniji.