Zlatarna Celje | Šiška | Supernova

Povejte nekomu koliko vam pomeni z izbranim kosom nakita! 

Zlatarna Celje

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.45
torek 08.00 - 20.45
sreda 08.00 - 20.45
četrtek 08.00 - 20.45
petek 08.00 - 20.45
sobota 08.00 - 20.45
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Zlatarna Celje ponuja pester izbor zlatega, srebrnega in diamantnega nakita vrhunske kvalitete

V ponudbi lahko izbirate med modnimi uhani, verižicami, zapestnicami, ogrlicami, obeski in prstani lastnih kolekcij Zlatarne Celje ter jeklenim nakitom in ročnimi urami znamke Lencia. Na voljo pa je tudi izbrana kolekcija moškega nakita, elegantnih kravatnih igel in manšetnih gumbov. V kolekciji poročnih in zaročnih prstanov je na voljo vse od klasične zlate rinke do modernih poročnih prstanov v najrazličnejših kombinacijah.

V ponudbi lahko izberete tudi lepo darilo, saj je na voljo kolekcija personaliziranih daril za posebne priložnosti. Podarite unikatni zlat ali srebrn 'Cekin za spomin' z vgraviranim osebnim sporočilom, ovekovečite prelomnico v življenju na kartico z zlato ploščico naložbenega zlata 'Moj zlati gram' ali pa izdelajte verižico z imenom ali le inicialko 'I Like My Name'. V poslovalnici Zlatarne Celje v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška nudijo tudi različne storitve, kot so luknjanje ušes, graviranje nakita, odkup zlata ter čiščenje nakita.

Nakit s tradicijo, ki sega globoko v zgodovino

Zlatarna Celje svojo bogato zgodbo zlatarstva in izdelave nakita piše že od leta 1844, vendar segajo začetki zlatarstva na Celjskem že v daljno leto 1446, ko je Celje postalo stičišče vplivov zlatarske umetnosti vse Evrope in dobilo pogovorni naziv zlatarskega mesta.

Danes podjetje ustvarja nakit in ure za vse priložnosti pod krovno blagovno znamko Zlatarna Celje in cenovno bolj dostopno blagovno znamko izdelkov iz jekla Lencia. Podjetje ima lastno proizvodnjo in močno razvito maloprodajno mrežo, preko katere ustvari večino svojih prihodkov na domačih in tujih trgih. Zlatarna Celje svoje poslanstvo uspešno gradi na dobro znani tradiciji, kakovosti in blagovni znamki z veliko prepoznavnostjo ter široki ponudbi izdelkov.

Poleg proizvodnje in prodaje nakita se Zlatarna Celje ukvarja tudi s trgovanjem naložbenega zlata. Najbolj zvestim strankam pa je na voljo Zlata kartica, ki članom kluba zvestobe prinaša številne ugodnosti in popuste.

Novice
Zlata kolekcija
Phantasy heart
26. februar 2021

Nova zlata kolekcija Phantasy Heart s  simbolom srca slavi najlepše in najmočnejše čustvo na svetu – ljubezen. Na voljo je v modni različici rožnatega zlata in višnjevo rdečih kubičnih cirkonov ali v brezčasni beli barvi. Kolekcijo odlikujeta igriva eleganca čistih linij in možnost kombiniranja kosov med seboj.