Alpina | Šiška | Supernova

Alpina je razvojno naravnano podjetje za proizvodnjo in trženje obutve z dolgoletno, navdihujočo tradicijo, ki zagotavlja visokokakovostno izdelavo, inovativne rešitve in uporabno oblikovanje.

Alpina

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Vrhunska obutev za vse namene in priložnosti

Poslanstvo podjetja je razvoj, izdelava in prodaja visokokakovostnih izdelkov, ki zagotavljajo popolno izkušnjo gibanja, hkrati pa presežejo pričakovanja uporabnikov. Vrhunsko obutev za lastne potrebe pa si lahko izberete v pestri prodajni ponudbi, ki zajema modno obutev, pohodno obutev, specializirano obutev, smučarsko obutev, obutev za smučarski tek ter outlet ponudbo, kjer lahko najdete vrhunsko obutev po znižanih cenah.

V poslovalnici Alpina v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška boste v prodajni ponudbi našli kakovostno obutev iz najboljših materialov za ženske, moške in otroke. V ponudbi boste našli salonarje, škornje za dež, gležnjarje, balerinke, elegantne in poročne čevlje, športne copate, pohodno in planinsko obutev, vojaško, lovsko in delovno obutev. Poleg tega pa ne manjkajo niti ženske torbice, copati, športna oprema, smuči za tek na smučeh in drugi dodatki.

Kvalitetna obutev s tradicijo

Alpina je bila ustanovljena že leta 1947 in od tedaj je v svetu znana kot blagovna znamka obutve, ki jo nosijo zmagovalci olimpijskih iger ter svetovnih pokalov v smučarskem teku in biatlonu. Strokovno znanje ter kakovost, ki sta potrebna za zadovoljitev visokih pričakovanj zmagovalcev, sta opazna tudi pri ostali športni in modni obutvi. Glavna prednost podjetja je dodana vrednost, zato ves čas odkriva nove tehnologije ter vneto raziskujejo in iščejo nove kakovostne materiale.

Alpina, kot strokovnjak za obutev, svoje poslovne enote podpira na področju proizvodnje, prodaje ter distribucije obutve. Poleg spletne prodajalne Alpinashop.si je podjetje v Sloveniji na trgu prisotno s 43 prodajalnami, poleg tega pa je lastnik registriranih blagovnih znamk Alpina, Binom in Openzone. S svojimi tekaškimi čevlji Alpina opremlja svetovno uspešne smučarje tekače in biatlonce, kot so Charlotte Kalla, Johan Olsson, Marcus Hellner, Jakov Fak in drugi.