Trenutek Caffee | Ljubljana Šiška | Supernova

Uživajte v prijetnem vzdušju z družino ali pa povabite prijatelje na kavo, sok ali čaj. Vzemite si trenutek zase in se ustavite v Trenutek Caffe.

Trenutek Caffee

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Kategorija
Kavarne in restavracije

Trenutek za vas

Privoščite si okusno in poživljajočo kavo ali pa izberite enega izmed najrazličnejših čajev, saj vam je v Supernovi Ljubljana Šiška v kavarni Trenutek Caffe na voljo pestra ponudba najrazličnejših pravih ali sadnih čajev iz celega sveta. Poleg pijače in toplih napitkov pa si privoščite eno izmed omamnih sladic, ki jih nudijo v kavarni. Ponujajo več vrst, od slastnih blejskih kremšnit do omamnih čokoladnih ali kokosovih ježkov, šamrol, kolačkov, tortic ter omamnih pit in drugih sladic.

Takrat ko zagrabi lakota in nimate veliko časa, se ustavite v Trenutek Caffe! Za hiter prigrizek lahko izbire med bogato ponudbo okusnih toastov in sendvičev.

Dobrodošli v Kavarni Trenutek Caffe

Kavarna Trenutek Caffe s ponosom obratuje že od leta 2012, ko so ustvarili prijeten prostor, kjer lahko preživite nekaj prijetnih trenutkov s svojimi najbližjimi. Zavijte v kavarno, kjer vas bo pričakal sproščen ambient ob skodelici odličnih kavnih napitkov, pomirjajočega čaja ter pregrešno dobrih sladic.