MobyStyle | Ljubljana Šiška | Supernova

Mobystyle, kot pooblaščeni posrednik Telekoma Slovenije, ponuja dodatno opremo za mobilnike. Tu lahko sklepate ali podaljšate razmerje z družbo Telekom Slovenije. Omogočajo servisne storitve za vse vrste mobilnih aparatov ter tablic.

MobyStyle

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Sklepanje pogodb, servis, dodatna oprema …

V poslovalnici Mobystyle v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška je mogoče sklepanje pogodb in prodaja za ponudnika telekomunikacijskih storitev Telekom Slovenija in Izi Mobil, servis telefonov – tudi izven garancije in prodaja dodatne opreme za telefone. Na voljo je trenutno aktualna ponudba Telekoma Slovenije in Izi Mobila, v kateri lahko stranke izbirajo med različnimi naročniškimi in predplačniškimi paketi, ki zajemajo različne vrste ugodnosti.

Ponudba zajema tudi različne mobilne aparate, od tistih bolj preprostih pa do najsodobnejših modelov pametnih telefonov na trgu. V Mobystyle je mogoče kupiti tudi rabljene mobilne telefone in druge naprave kot je modem ali pametna ura. V kolikor pa potrebujete servis mobilnega telefona, ga prinesite v poslovalnico ali ga tja pošljite po pošti ter opišite svojo težavo, ki bo, v kolikor je le mogoče, kmalu urejena in to po ugodni ceni.

Mobystyle in Telekom Slovenije

Krovno podjetje Ibis Trade je bilo ustanovljeno leta 1999 in od takrat je Mobystyle uradni posrednik za Telekom in njegovo ponudbo. Danes je Mobystyle strankam na voljo v štirih poslovalnicah v Ljubljani, Kopru in Novem mestu, ter v spletni trgovini. Ekipo sestavlja 16 mladih fantov in deklet, ki so prijazni, strokovni in v svojem poslu dobro usposobljeni. 

Mobystyle je torej pooblaščen prodajalec za storitve Telekom Slovenija in Izimobil, ter nudi servis telefonov in prodaja dodatno opremo za telefone. Nudi vsa tudi izven garancijska popravila in široko izbiro dodatne opreme za telefone, ki pa je po mnenju večine kar obvezna oprema vsakega telefona. V izbor te obvezne opreme vsekakor spadajo silikonski ovoj, zaščitno steklo in etui ter polnilec za v avto, vse od naštetega in še mnogo več pa je na voljo tako v poslovalnicah kot v spletni trgovini.