comma | Ljubljana Šiška | Supernova

Znamka modnih oblačil Comma je med ženskami z izbranim in elegantnim modnim slogom zelo priljubljena. Oblačila Comma slovijo po elegantnih krojih, s pozornostjo na detajlih v kombinaciji z urbano estetiko.

comma

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Popusti
-30%
Akcija v trgovini Comma
Velja do: 31. maj 2024

Vsak mesec nova kolekcija po zadnjih modnih smernicah

V modernem ambientu trgovine Comma, ki se nahaja v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška, lahko izbirate med klasičnim poslovnim modnim slogom, med različnimi oblekami za posebne priložnosti ter oblačili za vsakdan, ki so namenjena urbani modi. Podjetje Comma živi z modo in se nenehno trudi, da naredi vse, kar lahko, da svojim strankam približajo svoj edinstveni videz. Dvanajst kolekcij, ki se zvrstijo skozi vse leto, zagotavlja navdih za elegantne in prefinjene ženske.

Trendi, ki prihajajo iz svetovnih modnih prestolnic in prinašajo nepogrešljiv videz, ki so jih kreirali ključni modni vplivneži ter različni stili zaščitnih znamk priljubljenih zvezdnic, so viri navdiha za edinstveno Comma modo. Ti so tako obsežni kot njena mednarodna oblikovalska ekipa, ki ustvarja nove in navdušujoče modne kose. Skupaj sestavljajo edinstven in prefinjen modni slog, ki je podpis te blagovne znamke ob vsaki mesečni novi kolekciji. Comma prisega na najkakovostnejše materiale in natančno izdelavo za vsak modni kos posebej, kar pričara neponovljiv dizajn.

Oblačila za prefinjene ženske

Comma je bila leta 1973 ustanovljena v Düsseldorfu, kot premium znamka ženskih poslovnih oblačil. Danes je comma mednarodno podjetje z modnimi oblačili, ki ponuja žensko modo za vsakdan in za vsako priložnost. Leta 2002 je znana nemška manekenka Heidi Klum postala comma model, leta 2008 pa se je podjetje združilo z nemškim podjetjem s.Oliver, ki prav tako prodaja oblačila in tako ostaja comma njegova podružnica še do danes. 

Comma predstavlja moderen, ženstven in pronicljiv slog, ki je samozavesten, pozitiven in navdihnjen z modo modnih prestolnic sveta. Ne glede na to, ali je vaš modni slog pretežno prilagojen poslovnemu okolju ali pa se odpravljate na poseben dogodek, boste v Commi našli prava oblačila za vsako priložnost. Tudi "casual oblačila" znamke Comma so narejena v stilu urbanega sloga, ki je vedno v trendu in je primeren za vse, ki jim je všeč sproščen, edinstven in kvaliteten slog.