Odeja | Ljubljana Šiška | Supernova

Odeja je največji slovenski proizvajalec prešitih odej, vzglavnikov, posteljnine, nadvložkov in dekorativnih izdelkov za zdravo spanje ter prijetno bivanje v kuhinji, kopalnici in dnevni sobi ter spalnici.

Odeja

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Odeja, v katero je všita čarobnost

V poslovalnici Odeja v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška so vsako leto v ponudbi poleg odej, vzglavnikov in nadvložkov, pa tudi nove kolekcije posteljnine iz vrhunskih izbranih materialov. Kolekcijo Organic odlikuje priznani certifikat GOTS, ki dokazuje izredno kakovost organskih izdelkov za spanje. Kolekcija Natur pa je narejena iz raznih naravnih materialov kot so volna, kapok, bambus, tencel … Dodali so še izdelke iz konoplje, alpake, kašmirja, koruze in svile. 

Pri Odeji so vsi izdelki narejeni iz organskih in naravnih materialov, ki so po mnenju Odejinih strokovnjakov, ob odgovorni proizvodnji prihodnost tekstilne industrije. Odejina ponudba je primerna tudi za alergike in otroke, za pomoč pri izbiri in svetovanje pa se lahko obrnete na ustrežljive prodajne svetovalce. V ponudbi so vseskozi na voljo različne klasične in moderne posteljnine ali pa kolekcije iz naravnih materialov, zato bo vsak, še tako zahteven kupec, izboljšal spanec in spalne navade z Odejinim posteljnim tekstilom.

Odeja s tradicijo

Začetki podjetja Odeja segajo v leto že v leto 1927, ko se je vse skupaj začelo z ročnim izdelovanjem prešitih odej v baraki sredi Škofje Loke. Do leta 1945 pa je podjetje že dodobra zraslo in Odejine šivilje so takrat izdelale že 21. 000 prešitih odej letno. Danes je Odeja uspešno in tehnološko napredno tekstilno podjetje z lastno proizvodnjo. Podjetje šteje že 10 trgovin po vsej Sloveniji ter vse bolj priljubljeno spletno trgovino.

Tehnološki napredek omogoča sodoben način proizvodnje in ker se trendi menjajo vse hitreje, je potrebno ostati v koraku s časom. Podjetje Odeja prisega na iskren in spoštljiv odnos do kupcev, skrbno izbiro materialov, kvaliteto storitev in iskreno komunikacijo. Odeja se ponaša z vrhunsko kakovostjo izdelkov, za kar so zaslužni strokovnjaki, ki se vsak na svojem področju trudijo za razvoj produktov ter nabor vrhunsko izbranih, naravnih materialov in izdelkov, ki trajajo.