Alenka Copati | Ljubljana Šiška | Supernova

Slovensko podjetje Alenka copati izdeluje udobne copate iz najboljših naravnih materialov, kar tistemu, ki jih nosi, zagotavlja največjo mero udobja.

Alenka Copati

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Izberite personalizirane copate!

Usnjeni copati Alenka in krzneni copati Alenka so narejeni iz kakovostnega naravnega usnja in naravnega krzna. Naravni materiali in struktura zagotavljajo udobno, zdravo in dolgotrajno uporabo. Zaradi naravne sestave materialov se noge v njih ne potijo in tako zaradi zračnosti ne prihaja do neprijetnega vonja. Prav zaradi tega jih lahko nosite vse leto. Copati Alenka zagotavljajo vrhunsko kakovost in neizmerno udobje za vaša stopala

V prodajni ponudbi Alenka copati v Nakupovalnem centru Supernova Šiška lahko izbirate med Usnjenimi copati z medvedkom, Krznenimi copati z medvedkom, Usnjenimi copati Alenka, Krznenimi copati Alenka, Usnjenimi copati Trend, Usnjenimi copati z napisom in Otroškimi usnjenimi copati BabySoft. Copati so na voljo v različnih barvah, velikostih in z različnimi motivi ter napisi, zato so primerni za vse člane družine.

"Želimo delati vaš dom udobnejši"

Začetki podjetja segajo v leto 1989, ko sta se Alenka in Mirko Gabrovšek podala na pot uresničevanja svoje ideje in vizije. Sedež podjetja se nahaja na Logu pri Brezovici in se je sprva ukvarjalo z izdelavo modnih oblačil, ki jih je prodajalo v majhnem butiku v Ljubljani. Nekaj let kasneje pa se je proizvodnja preusmerila v izdelavo usnjenih in krznenih izdelkov, danes pa izdelujejo predvsem copate za otroke in odrasle. 

Podjetje Alenka copati želi svoje izdelke približati vsakomur in poskrbeti, da bo z njimi zadovoljen. Vizija podjetja se glasi: "Želimo delati vaš dom udobnejši!". Glavna ideja pa je ustvarjati pristne in kakovostne slovenske izdelke iz naravnih materialov, kot sta krzno in usnje. Prisotni so v obliki spletne trgovine, najti jih je mogoče na izbranih lokacijah po Sloveniji, vsako leto pa se tudi s svojo stojnico udeležijo božično-novoletnega sejma ob Ljubljanici.