Green Republic | Ljubljana Šiška | Supernova

V Green Republic vas čaka okusna in naravna hrana, polna vitaminov in mineralov. Poskrbite za svoje zdravje in se okrepčajte z zdravo hrano, ki bo razigrala vaše brbončice!

Green Republic

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
Darilna kartica Supernova, gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
Darilna kartica Supernova, gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Pestra ponudba zdrave in okusne hrane v Supernovi Ljubljana Šiška

Poživite vsakodnevne obroke in naberite 5 enot sadja ali zelenjave. Izbirate lahko med tremi različnimi meniji: Celery, Protein in Slimfit. Za na pot si izberite smuti iz vrste hranljivih in sveže narejenih napitkov po posebnih receptih. Izbirajte med Booster, Detox, Energy ali Protein smutiji ali naročite sveže iztisnjen sok iz sadja in zelenjave, grenivke, ananasa, korenčka, zelene, pomarančnega soka ali soka iz rdeče pese.

Bi mogoče prigriznili nekaj bolj konkretnega, vendar še vedno okusnega in svežega? V Green Republic v Supernovi Ljubljana Šiška ne boste videli predelane ali konzervirane hrane. Ponudba pri Green Republic je sestavljena iz svežih in naravnih sestavin, zato izberite enega izmed sveže pripravljenih sendvičev iz polnovrednih sestavin ali pa si naročite polnovredno solato. V bolj hladnih dneh se pogrejte z dnevno juho. Vsak dan pripravijo dnevno juho iz cvetače, korenčka, brokolija, graha ali pa skuhajo mineštro. Na koncu pa ne pozabite na desert! V Green Republic vsa čakajo visoko hranljive presne sladice, ki si jih boste lahko privoščili brez kančka slabe vesti!

Z Green Republic boste ostali vitalni s hrano iz kakovostnih in vrhunskih sestavin

Green Republic že od leta 2012 skrbi, da zapolnite dnevne potrebe po vitaminih in energije v obliki polnih kalorij. Vsak dan skrbno pripravijo okusno in zdravo hrano iz svežih sestavin. Med pestro ponudbo se najde za vsakega nekaj, izbirate lahko tudi med vegetarijanskimi in veganskimi opcijami. Posladkajo pa se lahko tudi vsi, ki so alergični na gluten, mlečne kisline, jajca …

Da boste zdravi doma ali na poti, vam pri Green Republic omogočajo, da hrano naročite tudi na dom ali jo prevzamete v poslovalnici. Vsa embalaža, ki jo uporabljajo pri pakiranju  je narejena iz trajnostnih materialov.