SIMPLE | Ljubljana Šiška | Supernova

Obiščite Frizerski salon SIMPLE in vaša pričeska nikoli ne bo imela slabega dneva!

SIMPLE

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Od najmodernejše pričeske do klasične frizure

Ekipo SIMPLE sestavljajo mladi vrhunsko usposobljeni frizerji, ki vedno sledijo najnovejšim modnim trendom, se vseskozi še dodatno izobražujejo in so polni energije ter svežih idej. Rezultat vseh teh kvalitet so vrhunske pričeske in kvalitetna storitev. Svoje znanje redno nadgrajujejo na strokovnih seminarjih in so redno prisotni tudi na različnih modnih dogajanjih kot so modne revije, predstavitve, snemanja in seminarji. Ustvarili so tudi svojo kolekcijo pričesk SIMPLE collection 2017/2018 CITY, za katero so dobili inspiracijo v mestu, njegovi energiji in raznolikosti trendov na mestnih ulicah.

Cilj ekipe SIMPLE so pričeske za vsakogar, ki so nosljive  in prilagodljive potrebam posameznika. V frizerskem salonu SIMPLE v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška poleg striženja ponujajo tudi brivske storitve, in sicer urejanje brade in brkov ter britje brade. Pri svojem delu uporabljajo le vrhunske proizvode za lasno kozmetiko priznanih blagovnih znamk kot so Schwarzkopf, Paul Mitchell, Artègo, Tailor's, ki negujejo lase in lasišče. Če se boste prepustili frizerjem SIMPLE, bo vaša pričeska vedno brezhibna!

Vedno urejeni s frizerskim salonom SIMPLE

Leta 2001 je bila ustanovljena veriga frizerskih salonov SIMPLE, ki posluje tako na domačem trgu kot v tujini. Na področju Slovenije podjetje šteje več kot 30 frizerskih salonov in še enkrat toliko salonov v tujini. Njihovi saloni so pozicionirani v nakupovalnih centrih z namenom, saj stranke na takšen način prihranijo čas in denar. Ker ponujajo storitve brez čakalnih vrst, lahko stranke dobijo hitre in cenovno ugodne, a obenem kakovostne storitve.

Ker pričeska pove veliko o človeku, ji je vredno nameniti tudi dovolj pozornosti. Striženje v salonu SIMPLE temelji na aktualnih modnih smernicah, pričeske pa so zasnovane tako, da je njihovo vzdrževanje preprosto tudi ob domači negi, različne tehnike barvanja in oblikovanja, ki jih vrhunski frizerji v salonu obvladajo, pa dodajo pričeski nekaj več, zaradi česar boste občutili novo svežino v videzu.