Bottega Verde | Ljubljana Šiška | Supernova

Moč narave in ekskluzivni patenti ustvarjajo priljubljeno italijansko kozmetično znamko Bottega Verde, v kateri imajo prednost naravne sestavine in spoštljiv odnos do narave.

Bottega Verde

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Vrhunska kozmetika po dostopnih cenah

Kozmetičnim izdelkom Bottega Verde dnevno zaupa kar 6 milijonov žensk. Cenjena italijanska znamka tudi v nakupovalnem centru Supernova Šiška ponuja izjemno pester izbor kozmetičnih izdelkov, ki navdušujejo predvsem ženske, ki pozorno negujejo svoje telo in dajejo prednost naravnim sestavinam ter kakovosti. Spoznajte enkratne kreme za obraz, tretmaje za telo, šampone in balzame za lase, make-up in dišave ter druge vrhunske produkte za nego od glave do pet.

Več kot 300 certificiranih naravnih aktivnih sestavin v originalih izdelkih Bottega Verde, ekskluzivni patenti in inovacije ter najnovejša tehnologija ustvarjajo izdelke za nego telesa, obraza, las in tudi ličila za najbolj zahtevne uporabnike. Vsi procesi so strogo kontrolirani in certificirani, izdelki vsebujejo le naravne sestavine, ki niso bile nikoli testirane na živalih. Odlično razmerje med kakovostjo in ceno pa daje vedno priložnost za izbor kozmetike po vaših željah.

Italijanska naravna kozmetika za aktivne ženske

Blagovna znamka Bottega Verde izhaja iz Italije, natančneje iz majhnega Toskanskega mesteca Pienza, ki je znano po svojem naravnem bogastvu, umetnosti in kulturi. Podjetje je pričelo s svojim delovanjem leta 1972 kot manjša obrt z zelišči, kmalu pa je nadaljevalo s proizvodnjo in prodajo naravne kozmetike in danes šteje že več kot 400 trgovin v  Italiji in nekaj več kot 50 po celem svetu. Bottega Verde je uradno št. 1 naravna kozmetika v Italiji.

Bottega Verde je vrhunska blagovna znamka italijanske kozmetike za aktivne ženske, ki so ljubiteljice narave. Prednosti blagovne znamke so tradicija, kakovost, številne inovacije in patenti. Produkt vsega tega je več kot 800 različnih izdelkov in več kot 300 certificiranih naravnih aktivnih sestavin, ki sestavljajo pestro ponudbo originalnih proizvodov za nego telesa, obraza, las, in ličil, ki ustrezajo potrebam vsake ženske.