Fresh Time | Ljubljana Šiška | Supernova

Osvežite se z napitkom na osnovi čaja ali mleka s čarobnimi kroglicami, ki se v ustih kar razpočijo od sreče. Fresh Time Bubble Tea prinaša pravo eksplozijo sadnih okusov.

Fresh Time

Delovni čas
ponedeljek 11.00 - 21.00
torek 11.00 - 21.00
sreda 11.00 - 21.00
četrtek 11.00 - 21.00
petek 11.00 - 21.00
sobota 11.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Že poznate Bubble Tea?

Prava svetovna senzacija osvežilnih napitkov je prišla tudi v Supernovo Ljubljana Šiška. Bubble Tea, osvežilna pijača na osnovi čaja ali mlečnega napitka z dodatkom želatinastih kroglic, ki v sebi skrivajo eksplozijo sadnih okusov, je zagotovo poslastica, ki jo morate poskusiti. V najbolj igrivem gostinskem kotičku Fresh Time odkrijte bogat meni raznovrstnih mehurčkastih čajev, katere lahko uživate ledeno mrzle ali tople. V napitek lahko dodate še mleko, smoothie ali jogurt, glavna atrakcija pa so zagotovo majhne kroglice, polne slastnega okusa. Se boste odločili za naravne kroglice iz tapioke, Popping Boba kroglice, polnjene s sadnim sokom ali koščke kokosove želatine s sadnim okusom?

Ob vsakem srku skozi široko slamico vas bo preplavila izjemna kombinacija okusov, ki jo sestavite po svojih željah. Pogumno ugriznite v vsako kroglico in dovolite, da vas sadna eksplozija navduši znova in znova. Vas je Bubble Tea evforija že prevzela? Naročite svojo Fresh Time kartico ugodnosti, zbirajte točke ob vsakem nakupu ter bodite prvi v vrsti za številna presenečenja in ugodnosti.

Fresh Time Bubble Tea – uživaj igrivo plat tvoje pijače

Brezalkoholna pijača Bubble Tea izvira s stojnic na ulicah Tajvana. V osvežilne pijače so začeli dodajati sadje, mleko in druge dodatke, z živahnim mešanjem pa je v novi pijači nastalo na tisoče mehurčkov, ki so prijetno božali usta in domišljijo tamkajšnjih otrok. V 80-ih letih 20. stoletja se je pijača razširila po celem svetu in danes lahko v osvežilni kombinaciji sadja in kremastih okusov uživate tudi pri nas.

Fresh Time prinaša izvirne Bubble Tea napitke, ki jih lahko z okusnimi želatinastimi kroglicami prilagodite svojemu okusu. Vse pijače so narejene s svežimi sestavinami po posebnih skrbno varovanih receptih za popolno ravnovesje arom in okusov. Mehurčki, ki naredijo to pijačo zares posebno, niso iz ogljikovega dioksida, temveč nastanejo ob energičnem mešanju. V lokalih Fresh Time imajo za to prav poseben aparat, ki pijačo obogati z na tisoče zračnih mehurčkov in je zato užitek popoln ob prav vsakem srku.