Labod čistilnica in pralnica | Mercator Šiška | Supernova

Svoja oblačila zaupajte najsodobnejši in največji čistilnici v Sloveniji, ki strokovno očisti z okolju in oblačili prijaznimi postopki.

Labod čistilnica in pralnica

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja 08.00 - 15.00
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo
Popusti
- 20%
Akcija čiščenja preprog
Velja do: 31. oktober 2020

V mesecu oktobru lahko v poslovalnici Labod izkoristite -20% popust na čiščenje preprog!

Različni popusti se med seboj ne seštevajo. Akcija velja od 1. oktobra do 31. oktobra 2020.

Labod je specializirana čistilnica preprog, ki zagotavlja nego po vseh znanih postopkih. Labod najpogosteje izvaja ploskovno pranje preprog, ki ga uporabljajo tudi v Iranu za perzijske preproge. Dolga tradicija čiščenja preprog že več kot 50 let pomeni veliko izkušenj, ki ob sodobni tehnologiji stepanja in ožemanja pomeni največjo možno kakovost opravljene storitve.

Vabljeni v čistilnico Labod v Supernovi Ljubljana Šiška!

Labod čistilnica in pralnica strankam ponuja vse storitve s področja čiščenja in pranja

Poslovalnica čistilnice Labod v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška strankam ponuja najrazličnejše storitve kot so čiščenje in pranje vseh vrst tekstilij, čiščenje in barvanje usnjenih oblačil, čiščenje preprog (BIO pranje) in talnih oblog, čiščenje merino posteljnine, čiščenje šotorov, predprostorov, čiščenje odej, prešitih odej, vzglavnikov, čiščenje zaves, lamelnih zaves, zaščita oblačil – impregnacija, UV zaščita, krpanje in druga manjša šiviljska popravila – krajšanje, menjava zadrg in podobno.

Novost, ki jo čistilnica Labod ponuja svojim strankam pa je posebna storitev SMS obveščanja o očiščenih artiklih. Ko oblačila prispejo očiščena v poslovalnico, kjer so bila oddana, dobite SMS sporočilo, da vas oblačila čakajo pripravljena za prevzem. Poleg tega pa si vse stranke čistilnice in pralnice lahko pridobijo kartico zaupanja, s katero so upravičene od 6 do 12% popusta. Pogosto pa Labod čistilnica in pralnica za vse stranke ponuja tudi razne mesečne akcije.

Vrhunske storitve po dostopnih cenah

Dolga tradicija, znanje in kakovost zaznamujejo čistilnico in pralnico Labod, ki je največja čistilnica v Sloveniji in redko tovrstno podjetje, ki ponuja vse vrste storitev iz omenjene dejavnosti: kemično čiščenje in pranje vseh vrst tekstila, tekstilnih talnih oblog in preprog, usnjenih in krznenih oblačil, merino posteljnine, šotore in baldahine, zavese, izvaja pa tudi šiviljska popravila. Poleg tega pa so strankam na voljo tudi storitve kot je 'servis srajc', torej pranje in likanje srajc po zelo ugodni ceni.

Strokovnjaki čiščenja v Labod čistilnici in pralnici neizmerno pozornost namenjajo tudi ekologiji in čistemu okolju, tako za čiščenje preprog uporabljajo poseben postopek BIO pranje, ki temelji na ploskovnem pranju preprog z vodo in uporabo bio razgradljivega pralnega sredstva, ki je prijazno okolju in ljudem. Čistilnica Labod je edina v Sloveniji, kjer uporabljajo kemično čiščenje s tekočim parafinom oziroma t.i. OVT postopek, ki je še posebej namenjen varovanju narave.