Modiana | Mercator Šiška | Supernova

Modiana ponuja širok izbor oblačil, obutve in modnih dodatkov svetovno priznanih blagovnih znamk.

Modiana

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja 09.00 - 15.00
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Vsak mesec vas čaka nova kolekcija po zadnjih modnih smernicah

V poslovalnici Modiana, ki se nahaja v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška, lahko izbirate med klasičnim poslovnim modnim slogom, oblekami za posebne priložnosti ter oblačili za vsakdan, ki so namenjena urbani modi. Ženske lahko izbirajo med blagovnimi znamkami Betty Barclay, Brax, Desigual, Gil Bret, Guess Jeans, KVL, Lee Cooper, Montecristo, Monton, Olsen, Only, Timeout. Moški pa bodo modne kose zase našli v ponudbi Casa Moda, Digel, Fynch Hatton, Meyer, Navigare, Pierre Cardin, Seidensticker, Timeout, Tom Tailor in Venti.

Na voljo je tudi ponudba oblačil za otroke blagovnih znamk Blue Seven, Desigual, Lego Wear, Mali zakladi, Name it, S.Oliver in Tommy Hilfiger, ki ponujajo kvalitetna, modna in udobna oblačila. Modiana ponuja tudi modno perilo iz najboljših naravnih materialov in elastana za popolno prileganje, ter razne modne dodatke od Benetton dežnikov, Samsonite kovčkov, Guess denarnic do kvalitetne obutve in torbic znamke Ara iz izbranih materialov, ki omogočajo največje udobje.

Za tiste, ki jim je na kožo pisan eleganten, a udoben modni slog

Modiana je eden izmed večjih ponudnikov modnega tekstila v Sloveniji. Podjetje Modiana stremi k temu, da bi postalo največji regijski ponudnik modnega tekstila, njegovo osnovno vodilo pa je kupcu ponuditi široko izbiro priznanih slovenskih in izbranih tujih, modnih blagovnih znamk. Poleg Slovenije je Modiana prisotna še na trgih Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Srbije.

Modiana predstavlja moderen in eleganten slog navdihnjen s svetovnimi modnimi smernicami. Blagovne znamke oblačil, obutve, spalnega programa, spodnjega perila, nogavic in modnih dodatkov, ki jih ponuja Modiana ponujajo modne kolekcije oblačil vrhunske kvalitete in modernega dizajna za ženske, moške in otroke.