Servis ključev in čevljev | Ljubljana Šiška | Supernova

Zamenjajte obrabljen ključ, naredite kopijo ali pa popravite zadrgo na plašči in zakrpajte luknjo v svojih najljubših čevljih pri Servisu ključev in čevljev v Supernovi Ljubljana Šiška.

Servis ključev in čevljev

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina
Telefon
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina
Telefon
Kategorija
Ostalo

Ni vsako obuvalo za »na čevelj«!

So se vaši najljubši čevlji obrabili? Ali pa bi radi vdahnili novo življenje svojim najljubšim petkam? Ni se vam treba posloviti od vaših najljubših kosov obutve! Popravite obrabljene pohodne čevlje, obnovite športno obutev, balerinke, sandale, petke ali pa se obrnite na Servis ključev in čevljev za popravilo zadrg, torbic, potovalk in jaken. V Servisu ključev in čevljev so v 30 letih dela nabrali izkušnje, s katerimi vam bodo popravili prav vsak čevelj. Popravijo namreč vse česar drugi ne morejo ali ne nočejo!

Za vsako ključavnico obstaja ključ

Zadovoljne stranke so potrditev kakovostnih storitev v Servisu ključev in čevljev, kjer že 30 let opravljajo svojo storitev. Podjetje se je specializiralo za izdelavo ključev, kot so navadni ključi, avtomobilski kodirani ključi, varnostni ključi, ohišja in baterije za ključe in daljinci za odpiranje. Poleg tega vam nudijo tudi storitve, kot so graviranje in brušenje rezil in prodajo ključavnic. Obiščite Servis ključev in čevljev, kjer boste po ugodnih cenah, z občasnimi in količinskimi popusti našli to, kar potrebujete!