s.Oliver | Mercator Šiška | Supernova

s.Oliver je veliko več kot samo modna znamka, saj s svojimi izdelki sooblikuje način življenja celotne družine. s.Oliver je moda za vsakogar, oblačila pa so primerna za vsak dan in za vse priložnosti.

s.Oliver

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja 08.00 - 15.00
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Popusti

Najnovejši modni trendi za vaše vsakdanje in poslovne kombinacije vas čakajo v trgovini s.Oliver 

QS predstavljajo trendovske in urbane kolekcije, ki črpajo navdih iz ulične mode. Poudarek je na denim in jeanswear izdelkih, najdemo pa tudi majice z zanimivimi potiski, puloverje in jopice. Prestižno s.Oliver linijo BLACK LABEL odlikujejo izvrstni materiali in elegantni kroji, zasnovani za poslovne ženske in moške, ki želijo tudi v poslovnem svetu slediti najnovejšim modnim trendom. Poleg oblačil so v ponudbi tudi razni modni dodatki, kot so torbice, pasovi, denarnice, rute, šali in čevlji, ki vizpopolnijo vsak modni slog.

Nepogrešljiva linija S.Oliver Junior sledi najbolj priljubljenim svetovnim modnim trendom in jih prilagaja otroški modi. V ponudbi lahko najdete linije za vse starosti otrok, od najmlajših pa do šolskih in mladinskih. Tudi v otroških kolekcijah je na voljo pestra ponudba modnih dodatkov, kot so usnjeni pasovi, zanimivi šali, klobuki za vse letne čase, rokavice in kape za hladnejše zimske dni ter senčniki in športne torbe.

Kakovostna in sproščena moda s.Oliver prinaša udobje za vsakdan

V trgovini s.Oliver v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška lahko izbirate med znamkama s.Oliver in Q/S designed by, ki zagotavljata širok izbor kakvostne in udobne ženske in moške mode, čevljev in modnih dodatkov. Vsi, ki prisegate na klasiko, boste v znamki s.Oliver našli brezčasen, vsestranski slog, ki je primeren nošenji tako v poslovnem okolju, kot v prostem času. Modna, sproščena oblačila zaznamujejo naravni materiali in premišljeni detajli za še večje udobje.

Znamka urbane mode Q/S designed by prinaša ikonični videz trendov svetovnih prestolnic. Mladi in drzni modni navdušenci, ki radi izražate svojo individualnost, boste tukaj našli urbano modo z izvirnimi kosi za ženske in moške. Jeans hlače, T-shirt majice, "statement" jakne in modni dodatki ustvarjajo avtentičen slog, na katerega prisega tudi DJ Robin Schulz. Vsak kos oblačila je narejeno iz vrhunskih materialov, po načelih sodobnega dizajna inodraža visoke standarde kakovosti.

s.Oliver – uporabna oblačila, ki jih lahko še dolgo kombinirate

s.Oliver je veliko več kot samo modna znamka, saj s svojimi izdelki sooblikuje način življenja posameznika in celotne družine, hkrati pa pri oblikovanju upošteva njihove želje in potrebe. Vsak modni kos, od osnovnih majic s kratkimi in dolgimi rokavi pa do plaščev, oblek, puloverjev in jeans hlač, prinaša v vašo garderobo sodobne modele in vsestranskost, predvsem pa je narejen za udobno nošenje.

Vsaka blagovna znamka, tako s.Oliver kot Q/S designed by, vas vsak mesec razveseli z novimi modnimi kosi po najnovejših trendih. Dvanajst modnih kolekcij na leto zagotavlja vedno svež videz, vsaka pa je narejena z mislijo na predhodne kolekcije. Modne kolekcije s.Oliver gladko prehajajo ena v drugo, tako da lahko preprosto dopolnite svojo garderobo z novimi kosi, ki odražajo duh časa, sezono in vašo individualnost. Modni dodatki, kot so torbice, pasovi, denarnice, rute, šali in čevlji, pa poskrbijo, da bo vaš styling popoln.