Lars & Sven Burgers | Ljubljana Šiška | Supernova

"Burgerji so naša strast!" pravijo pri Lars & Sven Burgers, slovenskem podjetju, ki je najbolj priljubljen ponudnik burgerjev v Ljubljani. Velika prednost njihove ponudbe je, da so vsi obroki na meniju izdelani zgolj iz lokalnih sestavin in iz mesa iz proste reje.

Lars & Sven Burgers

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Zmagovalci ankete 'Najboljši burger v Ljubljani' 

V anketi Najboljši burger v Ljubljani ste na prvo mesto uvrstili Lars & Sven Burgers. Ponudba svojim gurmanskim strankam vedno zagotavlja sočno meso in hrustljavi krompirček ter pestro izbiro burgerjev in piva, v katerih lahko uživate ob prijazni postrežbi in v prijetnem ozračju. To so tudi prednostne lastnosti, zaradi katerih so se Lars & Sven Burgers Ljubljana Šiška burgerji izpred Nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Šiška uvrstili na prvo mesto v anketi Najboljši burger v Ljubljani po mnenju obiskovalcev.

Posebnost restavracije na lokaciji Supernova Ljubljana Šiška je ločena BREZGLUTENSKA postaja, kjer se pripravljajo burgerji v skladu s smernicami in navodili Društva za bolnike s celiakijo. Poleg neponovljivih okusov, ki vam jih bodo prinesli burgerji se boste ljubitelji piva odžejali z avstrijskim Bevogom, češkim Bernardom in slovenskim Tektonikom. Tisti, ki vam je bolj pri srcu vino, lahko naročite Quercus, otroke in tiste, ki imate raje brezalkoholne pijače, pa bo navdušil 100-odstotni domači sok iz domačije Grčin.

Lars & Sven Burgers prisega na lokalno in kakovostno hrano

Lars & Sven Burgers je novejše slovensko podjetje, imenovano po lastnikovih sinovih Svenu in Larsu. V podjetju menijo, da je dandanes medsebojnega povezovanja premalo, zato prisegajo na lokalno gospodarstvo, okoliške kmetije, lokalne mesarije, svežo zelenjavo in meso iz proste reje, ki zagotavlja veliko bolj kakovostno življenje živali. Stremijo k bolj zdravi prehrani, ki jo ponujajo vsem svojim gurmanskim obiskovalcem.

V ponudbi je na voljo pet različnih burgerjev, trije različni sendviči z zrezki, piščančji dunajci in otroški meni, ki ga otroci naravnost obožujejo. Tako Lars burger kot Sven burger vsebujeta slovensko govedino iz proste reje brez GSO, Smokey burger vsebuje hrustljavo slanino in prekajeno mleto svinjsko ribico, Black angus roastbeef steak je narejen iz govedine iz proste reje in postrežen v črni bombeti z dodatkom aktivnega oglja, Chicken steak je narejen iz fileja domačega piščanca iz proste reje, Čili Frik burger pa je primeren samo za tiste najdrznejše, ki ljubijo pekoče, saj burger vsebuje Jalapeno papriko in pekočo omako. Vse goveje meso je v osnovi srednje pečeno, razen, če naročite drugače, saj boste dobili točno takšnega, kot si ga boste zaželeli.