Orsay | Ljubljana Šiška | Supernova

Trendovska ženska moda po ugodnih cenah. Na prodajnih policah boste oblačila, obutev in modne dodatke. Orsay pričara sodoben modni slog za šolo, službo, prosti čas ter posebne priložnosti.

Orsay

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Ugodna ženska oblačila po najnovejših trendih v trgovini Orsay

Modna znamka Orsay je ena tistih, ki v modna oblačila prinaša ženstvenost. Osredotoča se na popoln videz mladih, ambicioznih žensk, s poudarkom na modernih silhuetah, ženstveni eleganci, sezonskih modnih trendih in privlačnih detajlih. 

V modni ponudbi trgovine Orsay boste v vsakem letnem času našli široko ponudbo oblek, jaken, majic z dolgimi in kratkimi rokavi, jeans hlač in številnih modnih dodatkov, ki odražajo najbolj aktualne svetovne trende. Nežna plat znamke Orsay prinaša v kolekcije veliko cvetličnih vzorcev in ženstvenih barv oblačil, vendar boste v trgovini našli veliko več: od sproščenih outfitov za vsak dan in kakovostnih osnovnih modnih kosov, ki se odlično kombinirajo na vse možne načine, do glamuroznih oblek za zabavo in večerne dogodke. Vsaka ženska bo v oblačilih Orsay našla svojo osebnost ter jo uspešno nadgradila s številnimi modnimi dodatki in obutvijo. Vse skupaj pa bo dobila po izjemno privlačni ceni, saj blagovna znamka Orsay prinaša vrhunsko modo za vsak žep.

Ženska trendovska oblačila po ugodnih cenah

V raznoliki modni ponudbi Orsay, ki si jo lahko ogledate v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška, bo vsaka ženska zagotovo našla primerna oblačila po svojem okusu. Kolekcije trendovskih ženskih oblačil Orsay se osredotočajo na eleganten videz, ki je namenjen mladim in ambicioznim poslovnim ženskam. Pri Orsayju vedno sledijo svetovnim modnim smernicam, oblačila pa odlikujejo privlačni detajli in pridih ženstvene prefinjenosti.

Vsako sezono nova kolekcija oblačil Orsay ponuja široko ponudbo oblačil, obutve in modnih dodatkov vrhunske kvalitete, ki so na voljo po ugodnih cenah. Izbirate lahko med jeans hlačami, najrazličnejšimi zgornjimi deli, jaknami in puloverji za vsak dan in prosti čas, na voljo pa so tudi blazerji, elegantne hlače, krila, obleke ter srajce, ki jih lahko izberete za poslovni sestanek ali posebno priložnost. Vse to lahko primerno dopolnite še z ujemajočimi čevlji in primerno torbico, ki jih boste prav tako našli na prodajnih policah poslovalnice Orsay v Supernovi Ljubljana Šiška.

Orsay – ženstvena moda, ki se ji ne morete upreti

Orsay je eno najhitreje rastočih modnih podjetij z ženskimi oblačili, ki ima v Evropi več kot 400 trgovin. Odlikuje ga trendovska moda, pestra izbira in ugodne cene oblačil, obutve ter modnih dodatkov.

Pri znamki Orsay redno spremljajo modno dogajanje in popolnoma razumejo, da se potrebe žensk po modnih oblačilih in dodatkih spreminjajo glede na čas v letu, svetovne trende in dogajanje v njihovem življenju. Ravno zaradi tega prinaša blagovna znamka v svoje trgovine vsak mesec nove kolekcije s svežimi in izvirnimi modnimi oblačili, ki odlično izpopolnjujejo ženski modni slog.

V ozadju vsake kolekcije Orsay stoji skupina modnih raziskovalcev, ki z oblikovalci in produktnimi menedžerji ustvarja modna oblačila in dodatke z mislijo na uporabnost in nošenje mode. Oblačila Orsay so tako narejena za sodobno žensko in njen življenjski slog. Dobro utečen sistem ustvarjanja mode pa zagotovi, da najnovejši trendi pridejo v trgovine hitro in po ugodni ceni.