Vozi Miško | Ljubljana Šiška | Supernova

Restavracija Vozi Miško je odlična kombinacija ugodnih kosil, malic, dnevne ponudbe, ribjih jedi in specialitet iz balkanske kuhinje, kot so čevapčiči v lepinji, sarajevski čevapčiči, pleskavice, pite, bureki, baklava.

Vozi Miško

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Najboljše enolončnice se kuhajo v velikih loncih

Dobro poznana enolončnica je priljubljena samostojna jed ali pa krepka predjed za tiste prave jedce. Ogrejte telo in pripravite duha na nove okuse, ki bodo sledili. V restavraciji Vozi Miško velike piskre vsakodnevno napolnijo s kakovostnimi in svežimi sestavinami, ki jih s preizkušenimi tradicionalnimi recepti kuhalnica najboljšega kuharja spremeni v okusne čorbe. Vozi Miško čorba je vsak dan drugačna, pa tudi vedno sveža in tako okusna, da jo pomažete s sveže pečenim belim, temnim ali koruznim kruhom.

V restavraciji Vozi Miško v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška je omogočen tudi invalidski dostop in zagotovljen parkirni prostor. V ponudbi so dnevne sveže malice in okusna tedenska kosila, ki so na voljo tudi na študentske bone. Med obiskom restavracije se lahko povežete na brezplačen Wi-Fi, obstaja pa tudi možnost rezervacije mize po telefonu.

Specialitete iz balkanske kuhinje

Restavracija Vozi Miško vas bo prepričala s tradicionalnimi sarajevskimi dobrotami, kot so sarajevski čevapčiči, pleskavica, burek, različne pite in plošča Vozi Miško, ki je primerna za najmanj dva jedca. Po odličnem kosilu pa se lahko posladkate z baklavo ali tufahijo in nato spijete še pravo turško kavo, ki si jo natočite iz džezve in ob kateri se prileže ratluk. Namesto kave pa lahko spijete tudi pristno sarajevsko pivo ali domačo slivovko iz fraklja. 

V izboru specialitet iz balkanske kuhinje bo vsakdo našel obrok, ki se mu najbolj prileže med nakupovanjem. Pa naj bo to študentsko kosilo, ki je na voljo na študentske bone, družinsko kosilo, saj bodo tudi otroci na meniju našli jedi, ki jih imajo radi, ali pa večerno druženje s prijatelji ob kozarčku domačega žganja. Ponudba jedi je zares primerna za vsakega jedca, saj so na voljo tudi vegetarijanske jedi.