M holidays | Ljubljana Šiška | Supernova

M holidays ponuja celovite turistične produkte, omogoča obročno odplačevanje brez obresti, imetniki Pika kartice in člani Mercator kluba pa lahko znotraj bonitetnega obdobja koristijo posebne popuste in ugodnosti.

M holidays

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Boste izbrali potovanje ali križarjenje?

V poslovalnici M holidays v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška lahko izbirate med široko ponudbo, ki vključuje: krajše in daljše počitnice v Sloveniji in tujini, izlete in potovanja po Sloveniji in tujini, križarjenja, individualna potovanja, potovanja po meri, rezervacije hotelskih namestitev in letalskih vozovnic po vsem svetu, vstopnice za številne kulturne, športne in druge prireditve po Sloveniji in ponudbo različnih slovenskih in tujih organizatorjev potovanj.

V ponudbi M holidays lahko izbirate med najbolj priljubljenimi destinacijami kot so Mediteran: Tunizija, Djerba, Turčija, Otok Zakintos, Otok Karpatos, Otok Santorini, Otok Rodos, Otok Kreta, Kalabrija, Hrvaška: Crikvenica, Trogir, Vodice, Mali Lošinj, Rabac, Otok Rab, Otok Hvar, Makarska Riviera, Otok Krk, Slovenija: Moravske toplice, Terme Čatež, Rimske terme, Rogaška Slatina, Terme Snovik, Kranjska Gora, Rogla, Zreče, Izola, potovanja: Italija, Madžarska, Avstrija, Hrvaška, Velika Britanija, Turčija, Francija, Španija, Nemčija in križarjenja po Sredozemlju, Karibih in Transatlantik.

Kakovostni in celoviti turistični produkti po ugodnih cenah

Blagovna znamka M holidays ponuja zanesljive in ugodne počitnice ter pestro ponudbo turističnih aranžmajev. V turistični ponudbi M holidays boste našli izbor počitniških aranžmajev, primernih za vse, ki si želijo brezskrbnega oddiha, tako za mlade, družine z otroki ter za starejše generacije. Za vas so vsako sezono kreirani novi priročni, prilagojeni, celoviti in zanimivi turistični produkti z ugodnim razmerjem med ceno in kakovostjo storitve.

Izbrani paket iz ponudbe M holidays v organizaciji Kompas d.d. se lahko plača s Pika kartico z možnostjo plačila do 12 obrokov brez obresti. Vsi imetniki Pika kartice pri nakupih aranžmajev v organizaciji Kompas d.d. v poslovalnicah M holidays lahko zbirajo in unovčujejo pike znotraj bonitetnega obdobja ter koristijo ugodnosti in popuste, ki so namenjene imetnikom Pika kartice ter članom Mercatorjevih klubov. Imetniki Pika kartice ob plačilu lahko prejmejo enojne pike na vse aranžmaje odgovornega organizatorja Kompas d.d.