Geox | Ljubljana Šiška | Supernova

Geox je ena od vodilnih svetovnih blagovnih znamk na mednarodnem trgu športne obutve. Tehnologija Geox je zaščitena s 40 različnimi patenti in 25 novejšimi patentnimi prijavami, registriranimi v Italiji. Znamka Geox je razširjena na mednarodni ravni in žanje neverjetne uspehe, kar se kaže v zvestobi kupcev.

Geox

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Geox temelji na inovativni ideji, katere cilj je zagotoviti kakovost in dobro počutje

Trgovina Geox v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška je ena izmed 1015 Geoxovih trgovin, ki jih lahko najdemo po vsem svetu. V pestri ponudbi kvalitetnih in udobnih čevljev lahko ustrezen model zase poiščejo tako ženske in moški, kot tudi dečki in deklice, na voljo pa je tudi kolekcija za dojenčke. Poleg obutve pa Geox ponuja tudi patentirana oblačila, ki tako kot čevlji, pustijo telesu dihati.

Geox združuje tehnološko obutve z inovativnimi tehnologijami za ustvarjanje edinstvenih kolekcij obutve in oblačil. Pri tem igrajo pomembno vlogo tudi urbani vzorci in moderni modeli. Vsestranske in funkcionalne kolekcije Geox vključujejo priložnostne in elegantne čevlje, superge, škornje, jakne in puloverje za moške in ženske, pa tudi velik izbor čevljev za otroke, ki zagotavljajo dihajoče udobje in dobro počutje.

Geox je vodilna blagovna znamka na mednarodnem trgu obutve za življenjski slog

Skoraj 25 let je minilo, odkar je Mario Moretti Polegato, ustanovitelj Geoxa, dobil zamisel o revolucionarni rešitvi luknjastih gumijastih podplatov svojih čevljev, da bi lahko noge ''dihale''. Skupina Geox ustvarja, proizvaja, promovira in distribuira obutev in oblačila blagovne znamke Geox, katerih glavna značilnost je uporaba inovativnih in tehnoloških rešitev, ki zagotavljajo sposobnost dihanja obutve in oblačil ter obenem ostanejo nepremočljive. Izjemni mednarodni uspeh, ki ga je Geox dosegel, je posledica tehnoloških značilnosti patentiranih čevljev in oblačil.

Zahvaljujoč tehnologiji, ki so jo razvili pri Geox-u, so zaščitili 40 različnih patentov in 25 novejših patentnih prijav, registriranih v Italiji in razširjenih na mednarodni ravni. Izdelki Geox zagotavljajo tehnične značilnosti, ki izboljšujejo udobje stopala in telesa na način, da lahko potrošniki to nemudoma zaznajo. Inovacije Geoxa izhajajo iz ustvarjanja in razvoja posebnih podplatov. Zaradi posebne membrane, ki je prepustna za pare, vendar neprepustna za vodo, lahko gumijasti podplati dihajo, usnjeni podplati čevljev pa ostanejo nepremočljivi.