NK Olimpija Shop | Šiška | Supernova

NK Olimpija Shop je uradna trgovina NK Olimpija, ki je globok pečat v srcih navijačev nekdanje skupne države pustil z igranjem v 1. Jugoslovanski ligi. Ob osamosvojitvi so Zmaji nanizali štiri zaporedne osvojitve naslova državnih prvakov. Z zeleno-belo barvo pa se ne poistovetijo samo Ljubljančani in Ljubljančanke, ampak ima Olimpija pripadnike po celi Sloveniji in tudi zunaj slovenskih meja.

NK Olimpija Shop

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Pokažite podporo svojemu najljubšemu klubu in se odenite v njegove barve

Prva uradna trgovina NK Olimpija Ljubljana, ki se nahaja v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška, je svoja vrata odprla leta 2017. V trgovini si lahko zagotovite posamične ali sezonske vstopnice za domače tekme NK Olimpija Ljubljana, na voljo pa so tudi otroške sezonske vstopnice za otroke do 14. leta. Poleg tega pa lahko izbirate med raznimi navijaškimi izdelki v kategorijah: dresi, moški, otroci, ženske, Mercedes, dodatki in šali z napisi, na voljo pa je tudi nakup darilnega bona. 

V ponudbi navijaških izdelkov so na voljo domači in gostujoči NIKE Olimpija dresi, ki jih je mogoče kupiti tudi za otroke, moški pa lahko izbirajo med dresi, kratkimi hlačami, jopicami, majicami in nogavicami, za ženske so na voljo različne majice in jupitrovsko rdeč lak za nohte, za otroke je v ponudbi tudi plišasti zmajček, v ponudbi so tudi moške ročne ure Mercedes-Benz in parfum iste znamke, v dodatni ponudbi pa lahko najdete tudi nahrbtnike, sončna očala in kape.

Uradna navijaška trgovina NK Olimpija

Nogometni klub Olimpija Ljubljana je leta 2005 zaradi finančnih težav nasledil takratni NK Olimpija (1911-2004) in poskrbel za mlajše selekcije propadlega kluba. Kot novoustanovljen klub je začel tekmovanja v ligi 2. MNZ, ki je petorazredno nogometno tekmovanje v Sloveniji, a se je s pomočjo nekdanjih igralcev stare Olimpije kmalu prebil v 1. ligo. Olimpija je od leta 2005 osvojila tudi 2 naslova državnega prvaka.

Green Dragons so ljubljanska navijaška skupina, ki je bila ustanovljena leta 1988, prva tekma navijaške skupine je bila jeseni tega leta proti NK Priština, tedaj se je prvič tudi pojavil transparent z imenom "Green Dragons". V prvih letih so bili prisotni le na nogometnih tekmah NK Olimpija, v začetku devetdesetih let pa so začeli obiskovati tudi hokejske tekme HK Olimpija in košarkarske tekme KK Olimpija. V letu 2018 praznujejo okroglih 30 let od ustanovitve skupine in začetka organiziranega navijanja za klube – tudi za hokejskega in koškarskega – pod imenom Olimpija.