SUPER POMLAD

UJEMI POMLAD

V Supernovi že kličemo pomlad! Pomladni meseci prinašajo toplejše in daljše dni, polja dehtečih cvetlic, barvite in dišeče kolekcije, pomladne razprodaje, srčne nagradne igre, novo Darilno kartico Supernova in polno super dogodkov! Uresniči svoje najlepše želje v Supernovi.

Čas je za nove začetke!

Zapiši ime na zid ljubezni

V Supernovi obožujemo ljubezen – tisto sočno, strastno in igrivo, ob kateri je svet vedno rožnat, ne glede na vse. In ne moremo si pomagati, da vas ne bi ob valentinovem malce razvajali.

Na naši spletni strani zapišite, kako vi ljubkovalno poimenujete svojega izbranca oziroma izbranko, in sodelujte v nagradni igri. Podarili bomo kar 4 gurmanske večerje na domu restavracije Strelec in 30 Darilnih kartic Supernova v vrednosti 20 €.

Nagradno igro najdete >> tukaj.

Super valentinovo

Valentinovo je tik pred nami in na naši Facebook strani poteka super nagradna igra, kjer lahko osvojite srčkast dežnik.

Kliknite na povezavo >> TUKAJ, všečkajte objavo in v komentar zapišite ime svoje/-ga drage/-ga. Nagrajence bomo razglasili v ponedeljek, 15. februarja 2021.

Ne zamudite super dogodkov v Supernovi Ljubljana Šiška. Sledite nam na naši Facebook strani in doživite z nami nepozabne trenutke. Mogoče boste prav vi naslednji nagrajenec/-ka.

Nam slediš na Instagramu?

Približuje se dan ljubezni in v Supernovi se vedno nekaj dogaja. Za Valentinovo smo samo za vas pripravili aktivnosti in dogodke, polne ljubezni.

Podarjali bomo srčke in srčaste dežnike, se skrivali po kotičkih za zaljubljence in na Instagramu bomo iskali super valentinovo darilo! Spremljate nas lahko na naši Facebook strani ali na Instagramu, kjer z vami vsak dan delimo nove zgodbe. V pomladnih mesecih nas čaka polno super dogodkov! Sledite nam in ostanite na tekočem z vedno svežimi akcijami ter pomladnimi novosti.

Poišči nas na >> tukaj.

Nova, sveža, super Darilna kartica Supernova

Cvetje na Darilni kartici Supernova že skoraj diši po super nakupih, kot nalašč za pomladna obdarovanja. Podarite super nakupe v več kot 700 trgovinah z novo Darilno kartico Supernova v lični preobleki. Praznujte valentinovo, dan žena in materinski dan s Supernovo. Pomlad je že skoraj tu!

Najlepše darilne kartice so na voljo na izbranih info točkah Supernova ter prek spleta, kjer lahko poleg fizične darilne kartice naročite tudi e-Darilno kartico Supernova. Ta je odlična za hitro darilo v zadnjem trenutku, saj je na izbranem e-naslovu takoj po opravljenem nakupu.

Novo Darilno kartico Supernova lahko naročite preko spleta >> tukaj.

Ljubezen gre skozi želodec

Približuje se praznik ljubezni in v Supernovi radi delimo srečo in radost z našimi obiskovalci.

To soboto bomo delili čokoladice v obliki srčkov. Prisluhnite srcu in uresničite svoje najlepše želje.

Se vidimo v Supernovi!

nekneki