SUPER JESEN

Ugriznite v super jesen

Pripravili smo se na novo sezono. To jesen so nas navdihnile ognjene barve listja, da smo zagrizli v projekte, ki nas čakajo v prihodnosti. V omare smo spustili jesenski veter in prevetrili garderobo! Zbrali smo pogum in voljo ter pogumno zagrizli v novo šolsko leto. Za vse ostalo pa je poskrbel Nakupovalni center Supernova Ljubljana Šiška!

Lačni znanja

Šolarji so se že vrnili nazaj za šolske klopi, študijske predavalnice pa so napolnili vedoželjni študentje. Ko pride jesen, se za eno leto poslovimo od poletne vročine in prične se hladnejše obdobje, ki ga z veseljem preživimo z svojimi najbližji. Jesen nas je dohitela in s seboj pripeljala super dogajanja in super dogodivščine v Supernovi.

Zagotovo ste se že pripravili na šolo in ste se opremili z vsemi potrebnimi šolskimi potrebščinami, kot so zvezki, učbeniki, delovni zvezki, svinčniki, pisala, copati in preostala oprema. Če vam v vmesnem času zmanjka črnila ali pa ste se pozabili založiti z novimi svinčniki, boste dodatno šolsko opremo našli v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška! In ne pozabite na športno opremo, saj zdrav um živi v zdravem telesu!

Naj vas navdihnejo barve jesenskega listja

Visoke temperature je že odpihnil topli jesenski vetrič in začel se je najbolj pisan letni čas, ko se listje na drevesih obarva v barvite odtenke in spremeni gozdove v ognjeno paleto barv, v poslovalnicah Nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Šiška pa vas že čaka nova jesenska kolekcija.

Prelistajte aktualne modne revije z nami. Čas je, da končno zamenjate kopalke ter sončna očala za svilene šale in lične jesenske klobuke! Letos so v modi večno popularni gležnarji in visoki usnjeni škornji, pestri potiski v jesenskih barvah ter rožni vzorci, tančice in tanke tkanine, večno modni jesenski klobuki in jesenski trench plaščki.

Ne pozabite na svojo kožo. Mi smo že zamenjali zaščito pred vročimi sončnimi žarki in zaščitili svojo kožo pred vetrom, ki vihra naokoli. Povprašajte svetovalke po najnovejših izdelkih za zaščito kože.

Napišite jesensko pravljico v toplih in sončnih barvah jeseni in ugriznite v vetrovno jesen, odeti v najmodernejša oblačila!

Sezonski okusi, ki pobožajo dušo

Na menijih restavracij in v ponudbi lokalov v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška vedno najdete tudi sezonske jedi. V času, ko na drevesih zorijo zlata jabolka, med gozdnim listjem pa se skrivajo delikatne gobe, na njivah čakajo gromozanske buče! Naši kuharski mojstri so v jesenske jedilnike umestili okusne jedi, ki bodo pobožale vašo dušo. V Supernovi se vedno najde nekaj za vse, ki imajo radi sladko ali pa slano.

Se raje družite ob toplih jesenskih napitkih? Pogrejte prevetrene glave in premražene roke ob toplih napitkih v svojem najljubšem baru. Izberite čaj, kavo ali pa se odločite za skodelico toplega kakava, zraven pa si privoščite še kos slastne torte!

Uživajte v okusih, ki jih nudi jesen v Supernovi Ljubljana Šiška!