Transporter Footwear | Ljubljana Šiška | Supernova

Obujte se trendovsko in v popolnem slogu! Transporter Footwear vas razvaja z obutvijo priznanih blagovnih znamk za ženske, moške in otroke.

Transporter Footwear

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Modni, kakovostni in udobni čevlji urbane mode v trgovini Transporter Footwear

Za kaj bi iskali popoln par čevljev, če lahko vrhunski čevlji najdejo vas? Trgovina Transporter Footwear v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška slovi po skrbno izbrani ponudbi trendovskih čevljev. Modna obutev, ki bo vaše noge razvajala, tako v prostem času kot pri športu in ob posebnih priložnostih, se v Transporter Footwear spoji s popolnim slogom. Za vse, ki želite v svojih čevljih izstopati ter si obenem zagotoviti udobje, tudi ko jih boste nosili ves dan ali v njih preplesati vso noč!

V ponudbi ženskih čevljev boste dame našle širok izbor superg in čevljev za prosti čas, kot tudi sandale ter drzne gležnjarje ali škornje s peto. Pobrskajte po najnovejših modelih čevljev znamk Steve Madden, Guess, Karl Lagerfeld, Fila, Lacoste, … In se pustite navdušiti! Vsi modeli obutve v Transporter Footwear so skrbno izbrani in odražajo nove trende ulične mode, tako pri modelih kot pri izboru barv.

Tudi pri moških čevljih je ponudba izjemno raznolika in primerna za vsak okus. Izberite večno klasiko superg in čevljev znamk Tommy Hilfiger, Levi's ali Polo Ralph Lauren, kakovostne obutve Skechers in Caterpillar ali preprosto dopolnite svoj uporniški slog z legendarnimi allstarkami Chuck Tailor Converse v vseh možnih barvah. V otroškem kotičku vas bo pričakala prava eksplozija barv in udobja, ki bo vašim malčkom narisala nasmeh na obraz in nežne otroške nogice odela v vrhunsko kakovost. Poiščite nove modele otroške obutve in superg v Transporter Footwear v Supernovi Ljubljana Šiška. 

Transporter Footwear – najnovejši trendi ulične mode na vaših nogah

Blagovna znamka Transporter Footwear se ponaša z več kot 20-letnim uspešnim delovanjem na področju prodaje čevljev in modnih superg vrhunskih svetovnih blagovnih znamk. V trgovinah Transporter boste našli široko paleto izbire kakovostne obutve, modnih dodatkov in posebno lastno linijo nogavičk Transporter Footwear. Na svoj račun boste prišli tako ljubitelji modne in trendovske obutve kot tudi tisti, ki sta vam udobje in vzdržljivost na prvem mestu pri nakupu novega para čevljev.

V trgovini vam zagotavljajo vedno novo, ekskluzivno ponudbo blagovnih znamk, kot so Cat, Camper, Dr. Martens, Tommy Hilfiger, Hunter, Diesel, Ipanema, s.Oliver, Donna Karan, Blink, Fly London, Buffalo, Kickers, Sorel, Palladium, Steve Madden, Fila, Guess, Yellow Cab, G-Star, Calvin Klein, DKNY, Bronx, in številnih drugih. Privoščite svojim nogam najboljše, obujte se za vsako priložnost v trgovini Transporter Footwear.