The Athlete's Foot | Ljubljana Šiška | Supernova

The Athlete's Foot je globalna veriga trendovske športne obutve in oblačil z dolgoletno tradicijo. Znamka je prisotna v 30 državah po svetu. Ponuja najnovejše trende mednarodnih blagovnih znamk Adidas, Nike, New balance, PUMA, Reebok, Vans in še mnogo drugih.

The Athlete's Foot

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Izberite svojo športno obutev iz nove kolekcije, ki jo ponuja The Athlete's Foot

V poslovalnici The Athlete's Foot v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška je na voljo vrhunska športna obutev svetovno priznanih blagovnih znamk PUMA, Sneaky, Asics, Colmar, Adidas, Vans, Reebok, BOO, Saucony, Bjorn Borg in drugih. Najnovejši modeli, ki sledijo aktualnim modnim smernicam, trendovske barve, ekskluzivne kolekcije in nove blagovne znamke lahko skombinirate z modnimi kosi oblačil in drugimi športnimi dodatki. 

Kolekcija priljubljene športne znamke Adidas, ponuja linije obutve Superstar, Falcon, Nite Jogger, Gazelle, Stan Smith, Continental, Deerupt  inAdilette omogoča različne kombinacije modnih slogov za vse priložnosti, prosti čas ali športne aktivnosti. Nike vsako sezono predstavlja svoje vedno izstopajoče izdelke kot so Jordan, Air Force, Air Max 270 in Air Max 720, Tekno, Huarache, Vapormax in ostali. Jutranji tek v parku, popoldanski sprehod po mestu, druženje v nakupovalnem centru ali zabava ob posebni priložnosti - najprimernejšo obutev za katerikoli namen boste našli v The Athlete's Foot.

Postanite športniki s stilom z The Athlete's Foot

Leta 1971 sta Robert in David Lando odprla prvo The Athlete’s Foot prodajalno v Pittsburghu, Pennsylvanija. To je bila v tistem času prva trgovina, specializirana za športno obutev v ZDA. Kasneje je postala prvi franšizer le-te, z več kot 200 prodajalnami do leta 1978. Danes so vodilna veriga prodajaln s trendovsko športno obutvijo in oblačili v 26 državah v 486 prodajalnah po svetu. Leta 2012 je Athlete’s Foot prešel pod okrilje podjetja Intersport Internacional Corp. (IIC), s sedežem v Švici. 

Prodajalne The Athlete’s Foot omogočajo tradicionalno in vznemirljivo nakupovalno izkušnjo zaradi katere se kupci radi vračajo. Njihovi kupci so aktivni, navdušeni nad digitalnimi tehnologijami, globalno usmerjeni in modno ozaveščeni. Zato je tudi ambient v njihovih prodajalnah temu primeren in tudi storitvame za katere poskrbijo člani ekipe, ki bodo z vami delili strast do športa in športnih izdelkov, poznavanje novih modnih trendov, sledijo enakim načelom. Pri The Athlete's Foot verjamejo, da svoje kupce spreminjajo v strastne športnike s stilom.