TALLY WEiJL | Ljubljana Šiška | Supernova

TALLY WEiJL v vsak del svojega poslovanja vključuje vrednote, kot je ustvarjanje trajnostne vrednosti za ženske in okolje. Po svojih najboljših močeh se trudijo izboljšati delo v modi, kjer koli lahko, z namenom, da bi ta svet postal bolj vznemirljivo mesto za vse ljudi.

TALLY WEiJL

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Moda

Moda za mladostne ženske, ki sledijo modi

V poslovalnici TALLY WEiJL v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška boste mlajše ženske, ki si vedno želiteostati v koraku z najnovejšo modo, lahko izbirale med privlačnimi dizajni oblačil, kreiranih po zadnjih modnih trendih. V ponudbi lahko izbirate med konfekcijo, denim kolekcijo in modnimi dodatki. Vseskozi pa so v ponudbi tudi razne sezonske in med-sezonske akcije ter outlet ponudba, nekajkrat na leto pa je na voljo tudi ''limited edition'' kolekcija.

V TALLY WEiJL boste našle ženske kavbojke, tope, obleke in pajace, kratke hlače, bluze in majice, dolge hlače, jakne in plašče, puloverje, pletena oblačila, krila, bodije in legice. V denim kolekciji najdete vse od Push-up Jeansa, Slouchy Jeans, Flare Jeans, kavbojk z visokim pasom, raztrganih kavbojk do denim hlač, denim kril in denim jopičev. V dodatni ponudbi so na voljo čevlji, velike torbe in male torbice, pasovi, lepotni izdelki, darila in raznovrstni modni dodatki  ter čudovite nogavičke.

Švicarska zgodba o uspehu

Leta 1984 se je pričela pisati velika zgodba o uspehu dveh strastnih in odločnih ljudi, Tally Elfassi-Weijl in njenega soustanovitelja Beat Grüringa. Bila sta prepričana, da ima vsakdo lahko dostop do najnovejših modnih trendov. V svoji mali garaži nekje v Švici je Tally pričela izdelovati svoje prve dizajne oblačil, ki sta jih nato s Fiatom dobavljala švicarskim modnim hišam in butikom. Njuna zmožnost dostave kolekcij v samo dveh do štirih tednih je bila za svoj čas revolucionarna, in "pravočasna" dostava je postala njun ključ do uspeha.

Leta 1987 sta Beat in Tally v Fribourgu (Švica) odprla svojo prvo lastno trgovino TALLY WEiJL, kar je pomenilo začetek malega modnega imperija. V naslednjih nekaj letih se je TALLY WEiJL razvil v enega izmed najboljših mednarodnih akterjev v modni maloprodajni industriji, ki je odprl več kot 100 trgovin na leto, danes pa jih ima že kot 800 po vsem svetu in 14 spletnih trgovin. Podjetje s sedežem v Baslu v Švici je še vedno v družinski lasti in šteje že preko 3000 zaposlenih.